reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Iwo w takim razie mam nadzieje ze i u mnie odpowiednio zadziała ;)
Kochana bedzie dobrze :*

Aachlee tak ja mam bóle raz jednego raz drugiego jajnika. Czasem bolą oba ale z przewaga jednego

Gabis zdrowia dla Taty, coś poważnego?

Anula włoski właśnie sobie scena po malowaniu, nie bede tu wrzucać Kochana zdjęcia, bo nie wiadomo kto czyta... Ale oczywiście bede wrzucać jakieś z wyjazdu na fb ;)

Jolasia o jaaa jak ja nie lubię takich dzieciaków!

xAnkax ja tez mam obawy czy uda sie zajść, czy znowu nie poronie, czy dziecko bedzie zdrowe, czy podczas porodu nie bedzie problemów...

Agniecha ale super! Gratulacje!

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Dobry wieczór :-)

Na wstępie : Agniechaaaa gratulujeee :-) babeczki są super!!!

Anula Ty wiesz! Nie musze pisać :-) jak dobrze bo ty i tak mi w myślach czytasz!!

Blair widze ze przygotowania do wyjazdu pełną parą :-) ja tez sobie dzis farbnelam klaki, grzywke podcielam sobie w zeszlym tygodniu sama ;-)

Kciukasy za staraczki.

Milego wieczoru!

Agniecha gratulacje.

Susel kusi mnie test ale boje sie wiec chyba dotrzymam do soboty.
A faktycznie nie ma mnie na liscie...hmm bylam i zniklam.,

Blair no niestety moj tata ma raka żołądka. A do szpitala trafił z powodu wymiotow i odwodnienia. Niestety stan jest bardzo poważny :-( ale trzeba byc dobrej mysli.

Dobranoc dziewczynki.

dziękuję Dziewczynki :) jestem bardzo bardzo szczęśliwa, dzisiaj naprawdę strasznie się denerwowałam przed wizytą, miałam jakieś czarne mysli, ale na szczęście jest ok. 15 maja mam usg połówkowe

wysyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Asiu tak tak, przygotowania trwają :) jeszcze tylko jutro ciężki dzien i urlop :)
O niee ja sama bym sobie nie zaryzykowała, poszłam tak o z marszu do fryzjera niedaleko domu i sie nie zawiodłam :)

Gania bardzo mi przykro :( ale musi być dobrze, dla Tego na Gorze nie ma rzeczy niemożliwych.

Agniecha to ja łapie, akurat sie przydadzą :)

Dziewczyny trzymajcie kciuki, jutro G ma rzucać prace, mam nadzieje ze wszystko pójdzie po Jego myśli....

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Hallo !! :-):-)
Agniecha Gratuluje!!!!! A jakie będzie imię wiecie już ???:-)
Iwo &&&&&& żeby z córcią było wszystko dobrze :tak:
Anula no masz piękne cudeńko w sobie:-D :*:*
Blair moi rodzice byli w weekend nad morz było 25 stopni w słońcu maja tak buzie opaloną :-)
sa mega zadowoleni więc i tobie życzę pięknej pogody !!!!!!

reklama
Do góry