reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Jolasia no wlasnie wiem...lekarka mnie uprzedzila ze jezeli teraz juz taki jest to w owu moze byc bardzo silny.Z jednej strony kiepsko z drugiej dobrze bo organizm daje sygnal kiedy owu

Ja mam taki intensywny średnio co drugi cykl.

Zmykam troszkę na ogród. Jeszcze kolka malin do przesadzenia i kilka darni trawy do wyrwania. Tak pomału na kucaka, bo brzuszek może później boleć.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny
W końcu mam trochę czasu dla siebie bo ostatnie dnie były dla mnie dosyć trudne z powodu swojej "nerwowości"
U mnie dzisiaj 29 dzień cyklu a ja nie mam wciąż @ ale z niedzieli na poniedziałek miałam brunatne plamienia.. bynajmniej takie miałam wrażenie.. Także nie testuje, tylko czekam ze spokojem na @ ale piersi mnie bardzo mocno bolą.. Mam umówioną wizytę u ginekologa w poniedziałek, jeśli do tej pory @ nie przyjdzie pewnie będę już wiedziała że mały ktosiek mieszka we mnie ;) Pozdrawiam

Witam popołudniowo :-D

mamdwoje tak jak dziewczyny piszą nie ma teraz najmniejszego sensu mierzyć temperatury. Temperaturę mierzy sie rano ( max. do godziny 7.00 - 8.00) lub wieczorem po godzinie 20.00, po minimum 1h leżeniu! Temperatury pod pachą w ogóle nie bierze sie pod uwagę w NPR-owskiej metodzie! Jedynie słusznego pomiaru mozna dokonać oralnie ( pod językiem w 1 stałym punkcie po prawej lub lewej jego stronie), waginalnie ( w pochwie) lub rektalnie ( w odbycie). Druga sprawa: niestety nie ma odniesienia jakie temperatury miałaś w 1 fazie cyklu. Niektóre dziewczyny maja bardzo wysokie temperatury w fazie folikularnej i nie widać wielkiej różnicy w fazie lutealnej. Każda z nas jest inna. Dopóki nie bedziesz prowadzić w miarę systematycznego pomiaru temperatury to tak naprawde jest to "wróżenie z fusów". Masz racje, w twojej sytuacji najlepsza będzie betahcg, rozwieje wszystkie twoje wątpliwości :tak:

U mnie kolejny cykl bezowulacyjny......no nawet mnie już to nie dziwi :dry: Niemniej ręce opadają :-(Czekam na @ i w przyszłym cyklu dorzucam soję, tak jak planowałam.

pozdrawiam was wszystkie, &&&&& za testujace i owulujące właśnie kobietki ;-)

Miłego dnia :-)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny! Nie bylo mnie kilka dni i nie dam rady wszystkiego nadrobic. Wczoraj bylam w klinice i mialam kolejna mase badan w tym bete. dzisiaj mialam przyjsc sprawdzic wynik i jakby byl pozytyw dostac leki. dzisiaj poszlam i co sie okazalo... ze w laboratorium nie maja mojego skierowania na bete. wszystkie inne badania zaczeli, ale bety nie ma. no wiec dzis znow oddawalam krew i musze jeszcze jeden dzien czekac na wynik. trzymajcie kciuki!

iwo, Anula, mychunia piekne macie dzieciaczki!

jolasia i gabis nasze cykle nadal mega podobne. oby wszystkie trzy oznaczaly fasolki! kiedy wasze pierwsze testowanie?

watpliwosci i jak tam dzisiaj? nadal @ brak. przy takich zawirowanych cyklach warto by bylo zrobic badania. a tam u siebie nie dasz rady? oby przygotowania do wesela sprawily Ci wiecej przyjemnosci!

Anka bialy kremowy sluz jest normalny po owu wiec nie masz sie czym martwic.

karolina ja bym tak nie wytrzymala bez testowania, ale kciuki oczywiscie zacisniete zeby sie okazalo ze to ktosiek ;-)

Anula, iwo wg ostatniej miesiączki na 3.12 a wg usg na 3.11
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

reklama
Do góry