reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Blair kochana jesteś, ale wiem, że już nic z tego. Pojawił mi się tam w środku brązowo- przeźroczysty śluz, więc @ po prostu będzie opóźniona. Chyba też kupię sobie wieśka, bo wydaje mi się, że w tym cyklu miałam mało ciągnący śluz. Powiedz mi jaki używasz i ile płaciłaś to zaraz męża do apteki wyślę i jednak nie zrezygnuje ze starań, bo tak sobie myślę cały dzisiejszy dzień, że jednak mi ciężko z tego zrezygnować. Muszę odstawić słodycze, żeby trochę wagę zredukować i mężowi zakazać coca coli ( jest chyba od niej uzależniony). Myślę też o testach owu. Mogłabyś mi jakieś polecić. I chyba rzeczywiście powtórzę to prolaktynę, bo cycki bolą.
A tak w ogóle to myślę, że jestem w 16 dniu po owu, bo ją miałam 14.04 (na pewno wtedy po 17 byłam już po), a dzisiaj 32 dzień cyklu. Choć w lutym mój cykl wyniósł 26 dni,a w marcu już 36 dni. Wcześniej miałam między 28 a 30 dni.

Ostatnia edycja:
Blair- Możesz tak mieć jak najbardziej, że z jednego jajnika co drugi cykl jest w innym dniu owu, niż w kolejnym cyklu, gdy jest w drugiego jajnika naprzemiennie. Ja jak miałam w styczniu i lutym monitoring to miałam 2 cykle pod rząd owu z lewego jajnika. A szczęśliwy cykl jest najprawdopodobniej z prawego jajnika.

Anulka, piękna fasolka:*

Agniecha, co do kamieni, to jutro M parę rzeczy jeszcze dokupi i możemy bawić się. Grilla mielist mieć w sobotę, ale jednak będzie w czwartek, bo niby pogoda ma się popsuć. Za to jutro znajomi na obiad przyjdą i w sobotę zapraszam ich na urodzinowe ciasto :) A jak u Ciebie i Mateuszka? Buziaki dla małego od cioci forumowej :D:*

Aschlee :* Jak tam się czujesz? Jak tam kochana artystka? Buziaki dla małej :*

Aschlee - ja też ostatnio przechodziłam bolesną owu, Jołasia mnie uspokajała bo myślałam, że coś nie tak.
Wiem, że wyda Wam się to wszystko głupawe, ale 2 lata temu bagatelizowałam wszelkie śluzy (nawet te nieładnie pachnące) i pieczenia i bóle, aż w końcu się nabawiłam cyto gr III i podejrzenia HPV. Ze złą cyto wałczyłam rok, stąd ta panika u mnie.

Yesenia - witaj :-)

Jeju dziewczyny jakoś nie mogę się wbić w temat od jakiegoś czasu, ogólnie chodzę nieprzytomna :-/

Witam nowe staraczki.

Czekam na ten czas kiedy będę mogła wrócić do gry ;) i chyba to będzie już w maju. Chociaż chciałabym podejść do starań jak najbardziej na luzie więc chyba termometr i testy pójdą w odstawkę.

reklama
Starające się: 14 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7,V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9,X'14=>3,XI'14=>3

Grudzień 2014
mychunia,Kraolina,ewelinka_shn,m-s,Anulka1988,ulenka7883

Styczeń 2015

Czekamy na potwierdzenie:
watpliwosci - @ 25.04
asmi - @28.04
Matik2012 - @29.04

Maj:

karolina859 - @1.05
Olusia7982 - @1-2.05
jołasia - @2.05
susel - @3.05
kasikz - @5.05
bada m. - @6.05
jussastar - @8.05
mligocka - @10.05
julia0903 - @13.05
Nuuuśka - @17.05
Blair87 - @19.05

Poczekalnia:
wandzia_23,malenka100,missiiss1301,fox,Leemonca,Co nti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawaa ,Lisica.,AsiaSz,dziuneczka,Kocicowa_Mama,JustynaU, Agniesiak85,KasiaP

Do góry