reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Wiecie, zmierzyłam znów teraz temperaturę (korzystając, że dzieci śpią) i tym razem mam 37,4 pod paszką a w poszewce 37,8....
Normalnie to mierzenie mnie dobije! Zadzwoniłam do internisty i poprosiłam o skierowanie na betahcg, zrobię na dniach, jak tylko uda mi się jakoś chyłkiem wymknąć (nawet nie chcę wspominać o tym komukolwiek, nawet mężowi, tak mi łyso). No jaka stara, taka głupia. Mierzy temperaturę jak opętana.

Mychunia - chodź na listopad jak jesteś na granicy, będziesz "najmłodsza" ;-) lepiej w tą stronę, ja jestem prawie "najstarsza" no i październik podczytuje też

jołasia - wykres masz fajny, zatestuj 1.05 !!

reklama
Wiem, wykres nawet niezły. Miewałam podobne poza tym spadkiem jednodniowym. No i wczorajszy śluz z nitkami krwi. Zatestuje jak będziemy jechać na weekend, bym wiedziała że M wiezie nie jedno ale dwoje.

Do góry