reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Tak, wiem, że nie jest adekwatne. Ale czy spotkałyście się kiedyś z temperaturą powyżej 37 stopni i to sporo, kiedy NIE BYŁO ciąży? Nawet jeśli mierzę wyrywkowo i od kilkunastu dni, to czy to jest temperatura normalna, jeśli NIE MA ciąży? :| Tzn. mogę założyć spokojnie, że mam taką temperaturę ciała tak po prostu, albo dlatego, że była owulacja, ale nie ma ciąży?

Dobrze:) Mam nadzieję, że i u Was bywała właśnie taka wyższa bez ciąży:) Miałyście takie temperatury? Ech. No nic, zrobię tę betahcg na dniach i będe miała jasność. Napiszę, co i jak. Zostanie może dla potomnych:)
Pozdrawiam!

Zależy jak mam pracować. Jutro się dowiem a reszta dostosowuje się do mnie.

A co do testowania.
Jak do tej pory, to brałam test i robiłam. A teraz to odwlekam, odwlekam. Bardzo się boję.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja od czasu zabiegu czuje okres plodny w dosc bolesny sposob...dzis sie tym bolem zmartwilam I poszlam do mojej lekarki ale wszystko ok niektore kobiety tak to przechodza ale teraz przynajmniej wiem kiedy sa te najwazniejsze dni ;)

Do góry