reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Tak, wiem, że nie jest adekwatne. Ale czy spotkałyście się kiedyś z temperaturą powyżej 37 stopni i to sporo, kiedy NIE BYŁO ciąży? Nawet jeśli mierzę wyrywkowo i od kilkunastu dni, to czy to jest temperatura normalna, jeśli NIE MA ciąży? :| Tzn. mogę założyć spokojnie, że mam taką temperaturę ciała tak po prostu, albo dlatego, że była owulacja, ale nie ma ciąży?

Dobrze:) Mam nadzieję, że i u Was bywała właśnie taka wyższa bez ciąży:) Miałyście takie temperatury? Ech. No nic, zrobię tę betahcg na dniach i będe miała jasność. Napiszę, co i jak. Zostanie może dla potomnych:)
Pozdrawiam!

Zależy jak mam pracować. Jutro się dowiem a reszta dostosowuje się do mnie.

A co do testowania.
Jak do tej pory, to brałam test i robiłam. A teraz to odwlekam, odwlekam. Bardzo się boję.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja od czasu zabiegu czuje okres plodny w dosc bolesny sposob...dzis sie tym bolem zmartwilam I poszlam do mojej lekarki ale wszystko ok niektore kobiety tak to przechodza ale teraz przynajmniej wiem kiedy sa te najwazniejsze dni ;)

Do góry