reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
ewelinko, - też się tak zastanawiałam, on dosyć dobry tylko ze przyjmuje w przychodni tylko 2 razy w tygodniu u ciężko z częstymi wizytami. Tak teraz myślałam, że może iść jutro do niego powiedzieć co i jak, może da receptę na zastrzyk albo każe poczekać jeszcze. Mogła bym tak zrobić ze wizyta czasami u niego a gdzie indziej robić monitornig cykl po clo a jak się uda zaciążyć to zaniechać tego od monitoringu a do tego chodzić z ciążą. Nie musiała bym jeździć do innego miasta.

Jołasia wspołczuje dylematu,wychodzi na to,że wiedza też nie jest za dobra bo co z nią zrobić ;-) nigdy nie chodziłam na monitoring,ale moim zdaniem te pęcherzyki pękły,a i może idż zbadaj progesteron i estriadol w 7 lub 8 dpo,( ja właśnie planuje,) to może Ci pomoże rozwiać choć trochę wątpliwości(czy była owu,i czy hormony w normie czy są w stanie utrzymać ciąże):happy2:

bada, - też tak się zastanawiałam
Doszłam do wniosku ze ide jutro do doktora poskomlę by mnie przyjął bo mnie jajnik boli 3 dzień po stymulacji clo a jechać do tamtego doktora to dla mnie problem bo mam ała w kolano. Nawet jak danie skierowania na badania to za dużo to niech powie jakie i w jakim dniu zrobić i kiedy przyjść.

bada, - też tak się zastanawiałam
Doszłam do wniosku ze ide jutro do doktora poskomlę by mnie przyjął bo mnie jajnik boli 3 dzień po stymulacji clo a jechać do tamtego doktora to dla mnie problem bo mam ała w kolano. Nawet jak danie skierowania na badania to za dużo to niech powie jakie i w jakim dniu zrobić i kiedy przyjść.

masz rację Kochana zrób tak.lepiej zrobić coś niż stać w bezruchu i czekać....

Dziewczyny mam pytanie do Was, jak długo starałyście się bądź staracie o Dzidziusia ? Ile cykli ?

Aniu ja za pierszym razem hahahah w zeszłym roku zaczęliśmy starania w sierpniu ale po 2 cyklach zaprzestaliśmy i teraz zaczęliśmy w marcu od początku starania i już na starcie wyszło:-)

poprzednio też w pierwszym cyklu i jest Antoś :)

Ostatnia edycja:
Teraz to 5 cykl z tym,że w 3 zaszłam w ciąże i ją straciłam
A poprzednie- to pierwsza ciąża w 3 cyklu jest Antoś,a druga w 2 cyklu jest Mikołaj ( a i dodam,że pierwsza ciąża to serducho jeden jedyny raz w tamtym cyklu i sukces,aż sama się dziwię )

Ostatnia edycja:
Szczęściary, my z M od połowy 2008r bez zabezpieczenia, raz intensywniej z obserwacją cyklu, na kolka cyki odpóściliśmy obserwację i tak od przytulanki na chybił trafił i nadal nic.

reklama
hej kochane
chciałam się pochwalić moje maleństwo zrobiło mi dzisiaj wspaniały prezent urodzinowy i sprzedało mamusi pierwsze kopniaczki :) czuję ją i widzę ,że będzie mega żywa i siłaczka:):-)

Do góry