reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam sie wieczorkiem :)

Mona super wiesci !! Ja pamietam dokladnie dzin w ktorym poczulam pierwsze ruchy mojego synka :)

Aschlee głowa do gory!

Moniczka czy wiecie, że żeli intymnych nie powinno się używać przy starankach?? Są specjalnie przystosowane do tego lubrykanty nawilżające dostępne w aptece, takie które są bezpieczne dla nasienia. Dużo się tym interesowałam bo sama używam i szybko wyrzuciłam moje ulubione :( ale niestety durexy itp nie sprzyjają plemnikom ( nawet ślina nie jest wskazana) taka informacja może się przyda.

Maluś trzymam kciuki aby Oliwka przedarła się przez tłumy dzieci i dostała się do przedszkola :)

pozdrowienia z Gdańska :)

Asia info przydatne bo my czasem uzywalismy zeli...teraz pojda w odstawke

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Mona super prezencik Dzidzia zrobila swojej Mamusi :tak:
Wszystkiego Najlepszego Kochana

Ostatnia edycja:
Właśnie Mona, - najlepsiejszego dla Ciebie :-D:-D:-D

Asiu, - o tym to ja wiem bardzo, bardzo, już od dawna. Zdarza w to miejsce zastosować się nam wazelinke najzwyklejszą. Z tą śliną to bardzo niezadowolony mój M, no ja też czasami za tym tęsknię :sorry2::cool2::-D

Tak się zastanawiam, jaki ma rozmiar ciałko żółte w jajniku po pęknięciu pęcherzyka. Ciałko zostaje przecież w jajniku i czeka az jajeczko zostanie zapłodnione, jeżeli nie to po ok 10 dniach obumiera i pojawia się okres. Może to ciałko żółte u mnie dopiero powstałe i dlatego jeszcze od pęcherzyka dużo się nie różniło. Cały czas biorę pod uwagę to, że wczoraj były te bóle, śluz, przekrwienie. A dzisiaj mega odjazd na czekoladę.

dzięki dziewczynki :) maleństwo wie jak mamusię uszczęśliwić:) :-):-):-)

kochane odstawcie żele- skoro nie pomagają- dla mnie najlepsze nawilżenie dawał wiesiołek:p lepszego poślizgu nie miałam nigdy :p

Jolasia ja bym poczekala kilka dni i poszla na usg zobaczyc czy jest cialko zolte. Nie zamartwiaj sie na zapas. Wrecz wyluzuj :-)

Ja tam nie uzywam zelu bo mi sucho :-) traktujemy to jaka fajna zabawe

reklama
Asiu no tk tylko mam dosyć jeżdżenia, spróbuję jutro u tego gina u mnie. Jak nie to jeszcze może uda się zarejestrować do tamtego i pojadę. Sprawdzę, czy pęcherzyk pękł. Powiem, ze jajnik mnie boli i tyle.

Asiu co do żelu, one mogą być ze składnikami ant plemnik, więc jak nawet nie zabijają ich to znacznie osłabiają.
Przestaw się na specjalne.

Do góry