reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam sie wieczorkiem :)

Mona super wiesci !! Ja pamietam dokladnie dzin w ktorym poczulam pierwsze ruchy mojego synka :)

Aschlee głowa do gory!

Moniczka czy wiecie, że żeli intymnych nie powinno się używać przy starankach?? Są specjalnie przystosowane do tego lubrykanty nawilżające dostępne w aptece, takie które są bezpieczne dla nasienia. Dużo się tym interesowałam bo sama używam i szybko wyrzuciłam moje ulubione :( ale niestety durexy itp nie sprzyjają plemnikom ( nawet ślina nie jest wskazana) taka informacja może się przyda.

Maluś trzymam kciuki aby Oliwka przedarła się przez tłumy dzieci i dostała się do przedszkola :)

pozdrowienia z Gdańska :)

Asia info przydatne bo my czasem uzywalismy zeli...teraz pojda w odstawke

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Mona super prezencik Dzidzia zrobila swojej Mamusi :tak:
Wszystkiego Najlepszego Kochana

Ostatnia edycja:
Właśnie Mona, - najlepsiejszego dla Ciebie :-D:-D:-D

Asiu, - o tym to ja wiem bardzo, bardzo, już od dawna. Zdarza w to miejsce zastosować się nam wazelinke najzwyklejszą. Z tą śliną to bardzo niezadowolony mój M, no ja też czasami za tym tęsknię :sorry2::cool2::-D

Tak się zastanawiam, jaki ma rozmiar ciałko żółte w jajniku po pęknięciu pęcherzyka. Ciałko zostaje przecież w jajniku i czeka az jajeczko zostanie zapłodnione, jeżeli nie to po ok 10 dniach obumiera i pojawia się okres. Może to ciałko żółte u mnie dopiero powstałe i dlatego jeszcze od pęcherzyka dużo się nie różniło. Cały czas biorę pod uwagę to, że wczoraj były te bóle, śluz, przekrwienie. A dzisiaj mega odjazd na czekoladę.

dzięki dziewczynki :) maleństwo wie jak mamusię uszczęśliwić:) :-):-):-)

kochane odstawcie żele- skoro nie pomagają- dla mnie najlepsze nawilżenie dawał wiesiołek:p lepszego poślizgu nie miałam nigdy :p

Jolasia ja bym poczekala kilka dni i poszla na usg zobaczyc czy jest cialko zolte. Nie zamartwiaj sie na zapas. Wrecz wyluzuj :-)

Ja tam nie uzywam zelu bo mi sucho :-) traktujemy to jaka fajna zabawe

reklama
Asiu no tk tylko mam dosyć jeżdżenia, spróbuję jutro u tego gina u mnie. Jak nie to jeszcze może uda się zarejestrować do tamtego i pojadę. Sprawdzę, czy pęcherzyk pękł. Powiem, ze jajnik mnie boli i tyle.

Asiu co do żelu, one mogą być ze składnikami ant plemnik, więc jak nawet nie zabijają ich to znacznie osłabiają.
Przestaw się na specjalne.

Do góry