reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
ewelinko, - też się tak zastanawiałam, on dosyć dobry tylko ze przyjmuje w przychodni tylko 2 razy w tygodniu u ciężko z częstymi wizytami. Tak teraz myślałam, że może iść jutro do niego powiedzieć co i jak, może da receptę na zastrzyk albo każe poczekać jeszcze. Mogła bym tak zrobić ze wizyta czasami u niego a gdzie indziej robić monitornig cykl po clo a jak się uda zaciążyć to zaniechać tego od monitoringu a do tego chodzić z ciążą. Nie musiała bym jeździć do innego miasta.

Jołasia wspołczuje dylematu,wychodzi na to,że wiedza też nie jest za dobra bo co z nią zrobić ;-) nigdy nie chodziłam na monitoring,ale moim zdaniem te pęcherzyki pękły,a i może idż zbadaj progesteron i estriadol w 7 lub 8 dpo,( ja właśnie planuje,) to może Ci pomoże rozwiać choć trochę wątpliwości(czy była owu,i czy hormony w normie czy są w stanie utrzymać ciąże):happy2:

bada, - też tak się zastanawiałam
Doszłam do wniosku ze ide jutro do doktora poskomlę by mnie przyjął bo mnie jajnik boli 3 dzień po stymulacji clo a jechać do tamtego doktora to dla mnie problem bo mam ała w kolano. Nawet jak danie skierowania na badania to za dużo to niech powie jakie i w jakim dniu zrobić i kiedy przyjść.

bada, - też tak się zastanawiałam
Doszłam do wniosku ze ide jutro do doktora poskomlę by mnie przyjął bo mnie jajnik boli 3 dzień po stymulacji clo a jechać do tamtego doktora to dla mnie problem bo mam ała w kolano. Nawet jak danie skierowania na badania to za dużo to niech powie jakie i w jakim dniu zrobić i kiedy przyjść.

masz rację Kochana zrób tak.lepiej zrobić coś niż stać w bezruchu i czekać....

Dziewczyny mam pytanie do Was, jak długo starałyście się bądź staracie o Dzidziusia ? Ile cykli ?

Aniu ja za pierszym razem hahahah w zeszłym roku zaczęliśmy starania w sierpniu ale po 2 cyklach zaprzestaliśmy i teraz zaczęliśmy w marcu od początku starania i już na starcie wyszło:-)

poprzednio też w pierwszym cyklu i jest Antoś :)

Ostatnia edycja:
Teraz to 5 cykl z tym,że w 3 zaszłam w ciąże i ją straciłam
A poprzednie- to pierwsza ciąża w 3 cyklu jest Antoś,a druga w 2 cyklu jest Mikołaj ( a i dodam,że pierwsza ciąża to serducho jeden jedyny raz w tamtym cyklu i sukces,aż sama się dziwię )

Ostatnia edycja:
Szczęściary, my z M od połowy 2008r bez zabezpieczenia, raz intensywniej z obserwacją cyklu, na kolka cyki odpóściliśmy obserwację i tak od przytulanki na chybił trafił i nadal nic.

reklama
hej kochane
chciałam się pochwalić moje maleństwo zrobiło mi dzisiaj wspaniały prezent urodzinowy i sprzedało mamusi pierwsze kopniaczki :) czuję ją i widzę ,że będzie mega żywa i siłaczka:):-)

Do góry