Magda Singh
Fanka BB :)
Ale pomimo to będę zagladala do Was i nadrabiala co słychać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pamiętaj, póki nie ma @ jest nadzieja;-)No i zmarnowalam test nie pozostaje mi nic innego jak wizyta u gina nie wiem jak suwaczek wyglada bo pisze z telefonu wiec czekam na 5 maj i kolejna ciotke
Magda Singh wielkie gratulacje
Agniesiak85 a sa juz jakies plany na urlop ?
Malusiolka- kurcze ja bym spanikowala jak bylam w ciazy na poczatku ze 3 razy plamilam ale taka shize mialam ze ladowalam w szpitalu
Kurczę dziwna ta Twoja @... Może beta? spróbuj..;-) Tym bardziej, że cień kreseczki było widać jak pisałaś..Byłam z dziewczynkami na placu zabaw i na chwilkę zaszłyśmy do apteki po 2 testy. Jeden zrobiłam po powrocie i I kreska, a drugi spróbuje zrobić rano. Jeżeli będzie to samo, to beta, a później lekarz. Nie liczę tu na ciąże, ale to trochę dziwne, bo nigdy tak nie miałam. Może jutro się rozkręci, ale to dziwne. Wróciłam z podwórka z dziewczynkami (nabiegałam się za nimi), to na tamponie dosłownie miałam zarys różowej kreski ze śluzem.
Edit: Zapomniałam dopisać, że w pewnym momencie pokazały się II kreseczki, aż myślałam, że się ze schizuje, ale jedna znikła. Wydaje mi się, że lekki zarys II kreseczki widać, ale to już chyba w głowie mam te kreski.