reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Mychunia - cudowna Dzidzia :-)
M-s gratuluję ! :-)
Matik - wróć do Nas z pozytywnymi nowinami! Będziemy czekać :tak:

Kciuki zaciśnięte za Nas Wszystkie ! &&
Oby @ która ma przyjść, nie przyszła - oczywiście z powodu dzidziolków ;-)Tego Nam życzę :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

Przyszłam zerknąć jak wyniki Mychuni no i pogratulować. Zdjęcia super, wypoczywaj i dbaj o siebie. Dostałaś jakieś leki?

jussastar ja piłam zioła o. sroki, ale przestałam, bo u mnie nie problem zajść w ciąże, tylko ją utrzymać.

Ewelinka trzymam kciuki

jussastar za Twojego G też kciuki

Ewelinko, &&&&&& :*

Dziewczyny, denerwuje się. Niby w poniedziałek miałam śluz z różową krwią, we wtorek było trochę krwi, ale też nie była taka jak zawsze, bez skrzepów i jak tampony zmieniałam, to praktycznie je marnowałam, bo mało tam było, a bałam się, że mnie zaleje, w środę to samo co we wtorek ale wydaje mi się, że było mniej, wczoraj bardzo mało tego było, ale to była różowa krew i od 17-tej chodziłam w kładce i nic nie wybrudziłam. Na noc ubrałam tampon, bo bałam się, że mnie zaleje, a tu wstaje, to na czubku tampona śluz z różową krwią (odrobina krwi) i jak byłam parę razy w łazience, to 2/3 krople ze śluzem były różowe, a tak nic. Wiem, że jak dostaje @ i biorę dziewczynki na ręce zalewa mnie, a tu w tym cyklu nic. Nie wiem co mam o tym myśleć. Jeszcze ta zgaga mnie wzięła ;/ Ale to chyba przez wczorajszą pizze, którą z M zamówiliśmy :p

Słońce, widzę słońce za oknem :-D
WItam

jussa - na wyniki nasienia nepewno poczeka bo to troszke trwa.

Maluś - ja myślę, że tu tylko test albo beta Ci odpowie. Jak będą pozytywne to będziesz wiedziała juz co to. Jak nie to kierunek doktor jak najszybciej.

reklama
Do góry