reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Gabis- my płaciliśmy 132 zł. Teraz własnie kukam i było to komputerowe badanie nasienia CASA.:tak:
Asia- hej, hej. Z początku nie było wesoło, obecnie przeszło i jest dobrze ,oby tak zostało:tak:

Zmykam w kimono, jutro kolejna dniówka i kolejne długie 12 godzin w pracy.:szok:

reklama
Jussastar, hotel w wojewodztwie Wiltshire w UK. Legenda głosi, ze mieszkańcy malutkiego miasteczka widza postać kobiety stojącej w oknie( w naszym pokoju). Podobno w tym pokoju wieki temu był pożar i dziewczyna spłonęła zywcemy. Na you tubie i necie jest trochę o tym. W środku nocy obudzilam sie bo D poszedł siusiu, ale nie czułam potem żeby wrócił do łóżka. Bałam sie otworzyć oczy, ale po minucie otworzyłam i D stał wlasnie przy tym oknie! Myślałam, ze zawału dostanę. Okazało sie, ze była jakaś bojka pod hotelem i tylko chciał sprawdzić, co sie dzieje..., a ja mało co na zawał nie padlam. Po tym D zasnął, ja na początku nie mogłam , bo D miał bardzo niespokojny sen i rano powiedział mi, ze snila mu sie cos jak ciemna masa która go dusi i nie mógł oddychać. Ja miałam podobne sny tej nocy... To wlasnie ja...moze to dziwnie brzmi, ale lubię sie bać:)

Sutki dalej bolą... mam nadzieje, ze to dobry znak:)

Dobry wieczór dziewczny :)
Jestem wykończona. Jutro do pracy na 13:15.. ledwo żyję. Kładę się spać. DO jutra :)

Dzień Dobry i Witam :-)
Jestem na forum nowa no ale dział jak najbardziej dla Mnie więc grzecznie się tu rozgoszczę :zawstydzona/y: oby nie na długo mam nadzieję i zmienię dział na mamusiowy.
Poczytuje was moje Panie już jakiś czas i "dorosłam" do przedstawienia się w Temacie:tak:
Witaj :)

u mnie nadal nie @ a plamienia ale juz uznalam za @ na wykresie. malus zmien mnie na liscie z data @ na 1.05.
poza tym to cos mi czasu brakuje, doczytalam was na szybko, ale juz nie dam rady wszystkim odpisac.

Matik jezeli jednak nic z tego nie bedzie, to strasznie mi przykro. bardzo liczylam na to ze Ci sie uda. jak zaznaczysz krwawienie to powinien sie Ciebie zapytac czy chcesz rozpoczac cykl po poronieniu i wtedy jak klikniesz tak to bedzie normalny kolejny cykl, bez zielonych kropek.

Mimozama - ja jestem z ppod zielonej góry.

Nuuuśka - ja mam clo przy jednoczesnym monitoringu cyklu. Jakoś będe musiała pogodzić to z pracą.

@nadal brak, żadnych plamień tylko delikatnue przebarwiony śluz. Rano tylko jest go troszkę więcej. Piersi jak nabite, twrde jak skała a zawsze przed @ miałam napuchnięte. Nawt brzuch nie bolał mnie na @. Zobaczę jak jutro rano temperatura jak się utrzyma w miarę na poziomie to wtedy pójdę i kupię test.

Letta – to Ty jesteś normlanie hardcorem :-) Ja też lubię horrory np. Ale tak jak Ty bym nie mogła. Ja z kolei mieszkam w domu o którym mąż mi opowiadał historie różne. Jak on kiedyś spał na dole to stała tam stara szafa, która zawsze otwierała się o 24.00… A jego kuzyn jak tu nocował to obudził się w nocy i widział trumnę i od tej pory nie chciał tu przyjeżdżać… Szafa już złożona na strychu jest… a mi czasem się to przypomina jak jestem sama w domu w nocy… albo jak na strych idę… jak na razie nic się nie wydarzyło.. Ja staram się zawsze myśleć racjonalnie i tłumaczę sobie, że nic tu nie ma. Poza tym mieszkamy dość blisko Majdanka… to znaczy w takim dalszym sąsiedztwie ok 1km do aktualnego obszaru, a dawniej był to większy obszar…
No i trzymam kciuki za dobre znaki &&&
Jołasia – może to plamienie implantacyjne ?? Bo temp widzę skoczyła wysoko.

Jssastar, tak się zasanawiałam, tylko martwi mnie kolor tych brudzeń, troszkę ciemne to było. A temperatura to bardzo ładna. Własnie zjadłam pizzerkę, cztery koreczki śledziowe i zagryzłam to czekoladą, miałam na to takiego smaka, cały czas coś mi brakowało. Teraz przypłacę to zgagą..

Dobranoc:-)

reklama
Susel dzięki tak zrobiłam ale dalej nylon zielone więc usunęłam z tych dni, że testy były pozytywne ale jest w notatce więc pamiętać na pewno będę

No widzisz takie życie , zazwyczaj miałam cienie i nadzieję. Później już nie rafowałam się cieniami , czekałam na mocniejsze kreski No i w tym cyklu przez tyle dni były więc uwierzyłam, że jednak tym razem się udało No ale jak widać niestety nie .
Już wypłakałam swoje i boiorę się do dzieła jem orzechy piję mleko sojowe ;) oczywiście poproszę doktor o pomoc bo to ewidentne nie jest normalne
Kochana, życzę Ci spełnienia marzeń
Dobranoc dziewczyny

Do góry