reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Gabis- my płaciliśmy 132 zł. Teraz własnie kukam i było to komputerowe badanie nasienia CASA.:tak:
Asia- hej, hej. Z początku nie było wesoło, obecnie przeszło i jest dobrze ,oby tak zostało:tak:

Zmykam w kimono, jutro kolejna dniówka i kolejne długie 12 godzin w pracy.:szok:

reklama
Jussastar, hotel w wojewodztwie Wiltshire w UK. Legenda głosi, ze mieszkańcy malutkiego miasteczka widza postać kobiety stojącej w oknie( w naszym pokoju). Podobno w tym pokoju wieki temu był pożar i dziewczyna spłonęła zywcemy. Na you tubie i necie jest trochę o tym. W środku nocy obudzilam sie bo D poszedł siusiu, ale nie czułam potem żeby wrócił do łóżka. Bałam sie otworzyć oczy, ale po minucie otworzyłam i D stał wlasnie przy tym oknie! Myślałam, ze zawału dostanę. Okazało sie, ze była jakaś bojka pod hotelem i tylko chciał sprawdzić, co sie dzieje..., a ja mało co na zawał nie padlam. Po tym D zasnął, ja na początku nie mogłam , bo D miał bardzo niespokojny sen i rano powiedział mi, ze snila mu sie cos jak ciemna masa która go dusi i nie mógł oddychać. Ja miałam podobne sny tej nocy... To wlasnie ja...moze to dziwnie brzmi, ale lubię sie bać:)

Sutki dalej bolą... mam nadzieje, ze to dobry znak:)

Dobry wieczór dziewczny :)
Jestem wykończona. Jutro do pracy na 13:15.. ledwo żyję. Kładę się spać. DO jutra :)

Dzień Dobry i Witam :-)
Jestem na forum nowa no ale dział jak najbardziej dla Mnie więc grzecznie się tu rozgoszczę :zawstydzona/y: oby nie na długo mam nadzieję i zmienię dział na mamusiowy.
Poczytuje was moje Panie już jakiś czas i "dorosłam" do przedstawienia się w Temacie:tak:
Witaj :)

u mnie nadal nie @ a plamienia ale juz uznalam za @ na wykresie. malus zmien mnie na liscie z data @ na 1.05.
poza tym to cos mi czasu brakuje, doczytalam was na szybko, ale juz nie dam rady wszystkim odpisac.

Matik jezeli jednak nic z tego nie bedzie, to strasznie mi przykro. bardzo liczylam na to ze Ci sie uda. jak zaznaczysz krwawienie to powinien sie Ciebie zapytac czy chcesz rozpoczac cykl po poronieniu i wtedy jak klikniesz tak to bedzie normalny kolejny cykl, bez zielonych kropek.

Mimozama - ja jestem z ppod zielonej góry.

Nuuuśka - ja mam clo przy jednoczesnym monitoringu cyklu. Jakoś będe musiała pogodzić to z pracą.

@nadal brak, żadnych plamień tylko delikatnue przebarwiony śluz. Rano tylko jest go troszkę więcej. Piersi jak nabite, twrde jak skała a zawsze przed @ miałam napuchnięte. Nawt brzuch nie bolał mnie na @. Zobaczę jak jutro rano temperatura jak się utrzyma w miarę na poziomie to wtedy pójdę i kupię test.

Letta – to Ty jesteś normlanie hardcorem :-) Ja też lubię horrory np. Ale tak jak Ty bym nie mogła. Ja z kolei mieszkam w domu o którym mąż mi opowiadał historie różne. Jak on kiedyś spał na dole to stała tam stara szafa, która zawsze otwierała się o 24.00… A jego kuzyn jak tu nocował to obudził się w nocy i widział trumnę i od tej pory nie chciał tu przyjeżdżać… Szafa już złożona na strychu jest… a mi czasem się to przypomina jak jestem sama w domu w nocy… albo jak na strych idę… jak na razie nic się nie wydarzyło.. Ja staram się zawsze myśleć racjonalnie i tłumaczę sobie, że nic tu nie ma. Poza tym mieszkamy dość blisko Majdanka… to znaczy w takim dalszym sąsiedztwie ok 1km do aktualnego obszaru, a dawniej był to większy obszar…
No i trzymam kciuki za dobre znaki &&&
Jołasia – może to plamienie implantacyjne ?? Bo temp widzę skoczyła wysoko.

Jssastar, tak się zasanawiałam, tylko martwi mnie kolor tych brudzeń, troszkę ciemne to było. A temperatura to bardzo ładna. Własnie zjadłam pizzerkę, cztery koreczki śledziowe i zagryzłam to czekoladą, miałam na to takiego smaka, cały czas coś mi brakowało. Teraz przypłacę to zgagą..

Dobranoc:-)

reklama
Susel dzięki tak zrobiłam ale dalej nylon zielone więc usunęłam z tych dni, że testy były pozytywne ale jest w notatce więc pamiętać na pewno będę

No widzisz takie życie , zazwyczaj miałam cienie i nadzieję. Później już nie rafowałam się cieniami , czekałam na mocniejsze kreski No i w tym cyklu przez tyle dni były więc uwierzyłam, że jednak tym razem się udało No ale jak widać niestety nie .
Już wypłakałam swoje i boiorę się do dzieła jem orzechy piję mleko sojowe ;) oczywiście poproszę doktor o pomoc bo to ewidentne nie jest normalne
Kochana, życzę Ci spełnienia marzeń
Dobranoc dziewczyny

Do góry