reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Anula, ciesze się, że wizyta udała się Wam. Dobre podejście lekarza zawsze na nas dobrze działa. Ja mam fajnego ginekologa, do którego z chęcią chodzę i też płacę 140zł za wizytę + USG, a do innego jak chciałam iść to chciał 150zł za wizytę + 50zł USG. Zdzierstwo w biały dzień. Kochana, &&&&&&&& trzymam kciuki, abyś nie musiała długo czekać na swoje upragnione II kreseczki. Wiele par stara się nawet po 2/3 lata i ciąża jest naturalna. Tego też Wam życzę z całego serca.

Aschlee, zrobisz jak uważasz, ale moim zdaniem szkoda kasy na te testy. Niepotrzebnie wiele kobiet nakręca się przez nie, albo są rozczarowane. Wydaje mi się, że jednak u Ciebie jest fasolka i najlepiej idź na betę - powinna już wyjść. &&&&&&&& za badania :*

Jutro lecę do ginekologa, a dzisiaj muszę z M pogadać co chcemy z naszym życiem robić dalej. Przez ostatnie 2 tygodnie jestem jakaś zagubiona. Jeszcze do tego jutro ksiądz po kolędzie będzie chodzić. Mam nadzieje, że będzie proboszcz, który chrzcił nam dzieci i dał nam ślub.

reklama
Malusiolka masz racje jutro zadzwonie do gina i sie umowie i zrobie ta bete.Ja przez ten test dola zalapalam bo po swoim samopoczuciu bylam niemal pewna i braku @ oczywiscie a tu nic:no:

Maluś - dzięki za kciuki, przydadzą się :tak:

Anula - nie, wcześniej jak byłam, lekarz robił mi usg i stwierdził, że @ powinna przyjść na dniach, bo tak mu usg wskazywało... ale to już ponad 2 tygodnie temu.

Dziś oczywiście też nie miałam kiedy jechać na tą betę... no normalnie nie po drodze mi no... Kazałam mężowi kupić test ciążowy w drodze do domu, to jutro rano testem wyeliminuję ciążę... Choć cień nadziei nadal jest, ale już niewielki...

Anula, cieszę się, że nam to wszystko opisałaś, ale najbardziej się cieszę z tego, że znaleźliście tak wspaniałego lekarza, bo w dzisiejszych czasach trafić na cudownego lekarza graniczy z cudem!! tak więc na prawdę super ! to już połowa sukcesu, pisałaś coś że musicie popracować nad żywotnością plemników, co miałaś dokładniej na myśli ? jakieś herbatki, cuś ? jedy,,, właśnie zdałam sobie sprawę, że jeszcze nie wszystko wiem..

przetrwałam:-D chociaż juz zdążył mnie gość wpienić i znowu 3 dni wolne

Anula - ja myślę że wam sie naturalnie uda, super że spotkaliście taką fajną ginkę. Bedziesz miała poczucie że posuwasz się naprzód w swoim celu

Aschlee - czym się martwisz skoro jeden test wyszedł dodatni??? Może był bardziej czuły? Dobrze będzie:cool2:

Wanda - ciekawa jestem co tam u Ciebie wyniknie?:szok: oczywiście jestem za opcją II kreskową :happy2:

Emalia - jak beta?????????

Gochson - a moje II kreski przed @??? naprawdę na 99% byłam przekonana że się udało

Maluś - my ksiedza mamy 21.01 a że młoda do komunii to pewnie bedzie odpytywanie :szok: czemu listę skróciłaś?? chciałam przekleić i patrzę a tu tylko część......

Ostatnia edycja:
Gochson - nie robiłam bo @ przyszła kilka godz po II teście, co prawda inna niż zazwyczaj (trwała 1 dzień+1 dzień plamienia) - może test był za czuły?

reklama
Iwo to moze byla ciaza biochemiczna i hormon beta hcg na to wskazywal. Mase kobiet zachodzi w ciaze i nawet o tym nie wiedza.

Do góry