reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

A co dziewczyny myślicie o tym aby włączyć go w 16 dniu cyklu ?
Zaszkodzić nie zaszkodzi a może pomóc.
Uciekam do pracy :)
Buziaczki dla Was wszystkich.

reklama
dokładnie :tak:uwielbiam piec i gotować :-D mąż mnie namówił na prowadzenie tego bloga :-) zawsze jak coś upichce i wrzucę na bloga to link zamieszczam tu na forum żeby zachęcić dziewczyny do działania ;)

dziewczynki dzisiaj przez cały dzień miałam plamienia (?) szczerze mowiac nie wiem jak to nazwac bo wkladka mialam sucha i czysta caly dzien a jak się wycierałam po skorzystaniu z toalety to mialam delikatnie sluz zabarwiony na kolor czerwony/ciemnoczerwony. jak mam to w ovu zaliczyc do krwawienia czy do plamienia ? szczerze mowiac pierwszy raz tak mam ;/

Mligocka- no właśnie o tym już pisałam dzisiaj, że duphaston musisz zacząć brać, gdy jesteś już PEWNA, że jesteś po owu. Jeśli zaczniesz go brać, gdy owu jeszcze nie było, to dupek właśnie może ją zatrzymać i nie nastąpi owu. Może wspomagaj się testami owu i jak już będzie ewidentnie kreska jaśniała to po prostu zaczniesz brać dupka.

O KURKA UDAŁO MI SIE STWORZYĆ AVATAR I SUWACZEK :-D

Mychunia- no to zdolniacha jesteś :) a to zdjecie profilowe to Twoje? Jeśli tak, to jesteś piękną Kobietą i mówię to jako kobieta, więc to większy komplement niż jakby go usłyszeć od faceta, hihi :)

Doska- a który masz dzisiaj dc?

Ostatnia edycja:
tak to moje zdjęcie :-D zawstydziłam się :zawstydzona/y: dziękuję ;*

a propo pięknych kobiet i męskich komplementów przypomniała mi się scena z sylwestra, siedzimy przy stoliku nagle jeden koleś (mąż koleżanki z pracy) podchodzi do mojego męża i mówi: "piękną masz żonę, zamienimy się?"

Doska- ojej, a Ty zawsze masz takie długie cykle? A test robilas?

generalnie to odkad zaczelismy sie starac moj organizm nagle zaczal swirowac - nie wiedziec czemu, przewaznie mam 33 dniowe cykle, test robilam - wynik negatywny, wiecie co, az glupio mi kupowac testy w naszej aptece, bo chodze i kupuje babka juz tak na mnie dziwnie patrzy, pewnie sobie myśli "oho, a ta jeszcze nie w ciąży".. kiedys kupowałam w tesco i jak stalam przy kasie to taki dziadek stał za mną i aby skomentował.. "no tak w dzisiejszych czasach dzieci rodzą dzieci i ze moi rodzice powinni mnie byli lepiej wychowac." nie musze dodawac ze mam 26 lat i typową babyface ;/

reklama
Do góry