reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

U mnie we wrześniu pyknie 3 lata
No właśnie ja się staram nie nakręcać za to mój szalony mąż twierdzi że w tym miesiącu się udało i jak mu powiem że np ale mam zgagę to on patrzy na mnie takim wzrokiem że nawet nie musi nic mówić a ja wiem o co mu chodzi moje tłumaczenia nic nie dają żeby się nie nakręcał on twierdzi że wie swoje mam nadzieję że się nie myli

Ostatnia edycja:
reklama
gabis, przepraszam Ciebie, ale nie nakręcaj się. Ja parę miesięcy temu też tak miała i myślałam, że to plamienie implantacyjne (tylko u mnie lżejsze było) i później okazało się, że to plamienie przedmiesiączkowe. Dlatego też jak masz wątpliwości to lepiej idź na betę.

Bezdzietna witaj. Nie smuć się, jest wiele dziewczyn, które tyle samo, albo dłużej stara się o dziecko. Niedługo przyjdzie na Ciebie kolej i zostaniesz mamusią. &&&&&&& kciuki trzymam :) Dopisałam Ciebie do listy.

005.gif

Starające się: 22

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82, Dorcia

Czekamy na potwierdzenie:

Styczeń

wera89 - @ 15.01
mumminka - @ 17.01
Bezdzietna - @17.01

mligocka - @ 18.01
Cyntia85 - @20.01

Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01
agamemnon - @ 24.01

Agaawa - @28.01
brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
Gochson - @ 3.02
5
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Monarti - @ 7.02
Karolina 859- @ 8.02
Olusia7982 - @ 9.02
Anulka1988 - @ 14.02
Marzec
mychunia - @19.03
6
MotylkowaOna - @23.01
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,aureolcia,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89

Ostatnia edycja:
Cześć wszystkim :) od kilku dni was podczytuje i postanowilam sie dopisać. 1 stycznia poronilam pierwsza ciaze diagnoza to puste jajo plodowe... Bardzo chciałabym mieć dzieciatko a z drugiej strony bardzo się boje że sytuacja się powtórzy...

Witaj Ewelina :)
co do jaja plodowego jedna z dziewczyn z forum miala taka sama sytuacje i czytalam wtedy w internecie ze ta sytuacja raczej nie ma prawa sie drugi raz powtorzyc .. takzee badz dobrej mysli !!!!

Susel co z Toba ?? bo ja juz sie martwie :(

Dziewczyny, jesteście dla mnie jak narkotyk . Jak mam tylko wolną chwilę to tutaj zaglądam i sprawdzam co u Was.
Ciesze się że jesteście .
Dziękuję każdej z osobna:-)
Miłego wieczoru.

U mnie we wrześniu pyknie 3 lata
No właśnie ja się staram nie nakręcać za to mój szalony mąż twierdzi że w tym miesiącu się udało i jak mu powiem że np ale mam zgagę to on patrzy na mnie takim wzrokiem że nawet nie musi nic mówić a ja wiem o co mu chodzi moje tłumaczenia nic nie dają żeby się nie nakręcał on twierdzi że wie swoje mam nadzieję że się nie myli

witam :)

Cześć wszystkim :) od kilku dni was podczytuje i postanowilam sie dopisać. 1 stycznia poronilam pierwsza ciaze diagnoza to puste jajo plodowe... Bardzo chciałabym mieć dzieciatko a z drugiej strony bardzo się boje że sytuacja się powtórzy...

witam także i przykro mi z powodu poronienia :(

mligocka, ja też jestem uzależniona :)

reklama
Witam nowe dziewczyny i korzystając że mam kompa aktualizuję listę :rofl2:

Gabis - ja też podejrzewam wsześniejszą @ ja bym poczekała z testami od 17, za mocno się nakręcasz

Karolina - brawo daj znac jak ci idzie !!!!!!!!!!

Maluś - zmień mi na 30.01 tak mi pokazał mój kalendarzyk

Ostatnia edycja:
Do góry