reklama
Cyntia85
Fanka BB :)
Gabiś - kurczę, zrób już test. Mnie co jakiś czasem zdarzało się plamić na parę dni przed @, tak po prostu....Dziewczyny pisałam wam ostatnio, ze miałam małe plamienia i podejrzewałam, ze to implantacja. Ale te plamienia trwają do dziś (od piątku czyli 4 dzien) i tak jakby są coraz mocniejsze Rano bardziej czerwone, w trakcie dnia takie brązowe. Czy myślicie, że jak to implantacja to może to tak długo trwać i z takim różnym nasileniem i kolorem plamien? Czy poprostu tyle dni już o sobie przypomina @ która ma przyjsc 16-17.01. Nigdy wczesniej nie plamiłam tak długo przed @, najwyzej 1 dzien.
Bezdzietna - robiliście szczegółowe badania (Ty i mąż)? Co lekarze na taki czas bezskutecznych starań? Kciuki za ten cykl!
Malusiolka - to kciuki, by najbliższe dni wyjaśniły sytuację :* Będzie dobrze!
Wątpliwości - Susel to światowa babka! Była u rodziny w Polsce i z tego co ja zrozumiałam miała wrócić do siebie i później jechać do USA, więc pewno nie ma jak napisać
papryczka_
Fanka BB :)
Dziewczyny, 3mam za Was kciuki jak i za siebie, ale my za niedługo będziemy się starać
Jak to jest z ciążami bliźniaczymi, u nas były 2 zarodki, ale 1 bez echa serca czy zarodka już nie pamiętam, gdyby 2 zarodek prawidłowo się rozwijał to mały miałby rodzeństwo. Jak sądzicie, jest większe prawdopodobieństwo ciąży bliźniaczej niż normalnie?
malusiolka, będzie dobrze, musi być nie ma innej opcji!! i koniec kropka
Jak to jest z ciążami bliźniaczymi, u nas były 2 zarodki, ale 1 bez echa serca czy zarodka już nie pamiętam, gdyby 2 zarodek prawidłowo się rozwijał to mały miałby rodzeństwo. Jak sądzicie, jest większe prawdopodobieństwo ciąży bliźniaczej niż normalnie?
malusiolka, będzie dobrze, musi być nie ma innej opcji!! i koniec kropka
No wlasnie mnie ciekawi jak to jest jak w rodzinie nie bylo ciaz wieloraczych a mnie udalo sie zafasolkowac z trojaczkami raz to czy na powtorke takiej sytuacji mam na mysli ciaze wiecej niz jedna Dzidzia jest mozliwa? ciekawe....
Ostatnia edycja:
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Dziekuje dziewczyny za tak cieple przyjęcie ;** Moj M chce juz sie starac, od gina dostaliśmy info ze po pierwszej @ możemy.
U mnie w rodzinie mimo wcześniejszego braku kuzynka pierw zaszła w ciaze mogą która poronila a potem w kolejna i ma dwie coreczki. Także zdarza się taka powtorka
U mnie w rodzinie mimo wcześniejszego braku kuzynka pierw zaszła w ciaze mogą która poronila a potem w kolejna i ma dwie coreczki. Także zdarza się taka powtorka
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Hejcia dziewczyny, nie bylo mnie troche i tyle stron do nadrobienia...
karolina859 kochana ja tez trzymam za ciebie i za wszystkie laski kciuki !! musi nam sie w tym roku udac! - nie ma innej opcji !!
Ja nigdy nie palilam i mnie w ogole nie ciagnie do palenia...
ewelinka_shn witaj...
Anula1988 to prawda forum uzaleznia.... he he
ewelinka_shn ja czekalam ok 6 tyg
karolina859 kochana ja tez trzymam za ciebie i za wszystkie laski kciuki !! musi nam sie w tym roku udac! - nie ma innej opcji !!
Ja nigdy nie palilam i mnie w ogole nie ciagnie do palenia...
ewelinka_shn witaj...
Anula1988 to prawda forum uzaleznia.... he he
ewelinka_shn ja czekalam ok 6 tyg
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
A miałaś zabieg czy samoistne? Mój lekarz powiedział że po zabiegu trzeba czekać a ze tu natura zadziałała to nie ma sensu czekać. Powiedział też ze kobiety po są bardziej płodne... zobaczymy w najbliższym czasie ile w tym prawdy
reklama