reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam sie z Wami dopiero teraz znalazlam chwilke zeby siasc na komputer i do Was zajrzec;-)
ewelinka witaj

reklama
Dziewczyny pisałam wam ostatnio, ze miałam małe plamienia i podejrzewałam, ze to implantacja. Ale te plamienia trwają do dziś (od piątku czyli 4 dzien) i tak jakby są coraz mocniejsze :( Rano bardziej czerwone, w trakcie dnia takie brązowe. Czy myślicie, że jak to implantacja to może to tak długo trwać i z takim różnym nasileniem i kolorem plamien? Czy poprostu tyle dni już o sobie przypomina @ która ma przyjsc 16-17.01. Nigdy wczesniej nie plamiłam tak długo przed @, najwyzej 1 dzien. :(:(:(
Gabiś - kurczę, zrób już test. Mnie co jakiś czasem zdarzało się plamić na parę dni przed @, tak po prostu....

Bezdzietna - robiliście szczegółowe badania (Ty i mąż)? Co lekarze na taki czas bezskutecznych starań? Kciuki za ten cykl!

Malusiolka - to kciuki, by najbliższe dni wyjaśniły sytuację :* Będzie dobrze!

Wątpliwości - Susel to światowa babka! Była u rodziny w Polsce i z tego co ja zrozumiałam miała wrócić do siebie i później jechać do USA, więc pewno nie ma jak napisać :)

Dziewczyny, 3mam za Was kciuki jak i za siebie, ale my za niedługo będziemy się starać;)
Jak to jest z ciążami bliźniaczymi, u nas były 2 zarodki, ale 1 bez echa serca czy zarodka:( już nie pamiętam, gdyby 2 zarodek prawidłowo się rozwijał to mały miałby rodzeństwo. Jak sądzicie, jest większe prawdopodobieństwo ciąży bliźniaczej niż normalnie? :)
malusiolka, ;) będzie dobrze, musi być nie ma innej opcji!! i koniec kropka :)

No wlasnie mnie ciekawi jak to jest jak w rodzinie nie bylo ciaz wieloraczych a mnie udalo sie zafasolkowac z trojaczkami raz to czy na powtorke takiej sytuacji mam na mysli ciaze wiecej niz jedna Dzidzia jest mozliwa? ciekawe....

Ostatnia edycja:
Dziekuje dziewczyny za tak cieple przyjęcie ;** Moj M chce juz sie starac, od gina dostaliśmy info ze po pierwszej @ możemy.

U mnie w rodzinie mimo wcześniejszego braku kuzynka pierw zaszła w ciaze mogą która poronila a potem w kolejna i ma dwie coreczki. Także zdarza się taka powtorka :)

Hejcia dziewczyny, nie bylo mnie troche i tyle stron do nadrobienia... :-D

karolina859 kochana ja tez trzymam za ciebie i za wszystkie laski kciuki !! musi nam sie w tym roku udac! - nie ma innej opcji !!:-D
Ja nigdy nie palilam i mnie w ogole nie ciagnie do palenia... :tak:
ewelinka_shn witaj...:tak:
Anula1988 to prawda forum uzaleznia.... he he :-D

ewelinka_shn ja czekalam ok 6 tyg

A miałaś zabieg czy samoistne? Mój lekarz powiedział że po zabiegu trzeba czekać a ze tu natura zadziałała to nie ma sensu czekać. Powiedział też ze kobiety po są bardziej płodne... zobaczymy w najbliższym czasie ile w tym prawdy :)

reklama
Do góry