reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
karolina859
Fanka BB :)
Jak tam dziewuszki wieczorek Wam mija ? :-) Olusia fb załatwione he he :*
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Starające się: 21
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9
Wrzesień 2014:
Emalia82, Dorcia
Czekamy na potwierdzenie:
Styczeń
wera89 - @ 15.01
mumminka - @ 17.01
mligocka - @ 18.01
Cyntia85 - @20.01
Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01
agamemnon - @ 24.01
Agaawa - @28.01
brrr85 - @28.01
iwo - @ 29.01
agniecha83 - @31.01
Luty
asik 87 - @2.02
Gochson - @ 3.02 5
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Monarti - @ 7.02
Karolina 859- @ 8.02
Olusia7982 - @ 9.02
Anulka1988 - @ 14.02
Marzec
mychunia - @19.03 6
MotylkowaOna - @23.01
JustynaU - @ 25.03
Poczekalnia
anuszka,karotka,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,aureolcia,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89
Ostatnia edycja:
Malusiolka
Anulka, u nas jak są dwa dania, to też zupa idzie o 13/14, a drugie 16/17-ta Nie da się naraz zjeść tak dużo
Moje szkraby właśnie położyłam spać. Było ciężko z młodszą, ale jakoś dałam radę. Roksanka zrzuciła na podłogę dzisiaj swoją butelkę ze smokiem i butelka od spodu pękła. Może i dobrze. Za miesiąc kończy półtorej roku i musi zacząć z innej pić. Może oduczę ją picia w nocy i tak za dużo pije i tylko sika (3 pampersy mam na noc ). A poza tym nie chce mieć tak jak szwagierka ze swoim 3 letnim synem, który tylko z butli ze smokiem pije i z niczego innego się nie napije i zasypia z butelką, a później problemy z takim dzieckiem. Parę nocy przemęczę się, aż w końcu mała zauważy, że w nocy się śpi, a nie wstaje na picie. Tak to potrafi co 2/3h wstawać ;/ Męczące to jest i dlatego też często z nami śpi.
brrr, witaj Kochana :* Przepisałam Ciebie na styczeń i trzymam &&&&& aby m@łpa nie pokazała się Tobie :*
Dorcia, gratuluję :* Wiadomość o Twojej ciąży dostałam od Centki Zasłużyłaś razem z mężem na szczęście. Wiem, że długo się staraliście. Jeszcze raz gratuluję
Moje szkraby właśnie położyłam spać. Było ciężko z młodszą, ale jakoś dałam radę. Roksanka zrzuciła na podłogę dzisiaj swoją butelkę ze smokiem i butelka od spodu pękła. Może i dobrze. Za miesiąc kończy półtorej roku i musi zacząć z innej pić. Może oduczę ją picia w nocy i tak za dużo pije i tylko sika (3 pampersy mam na noc ). A poza tym nie chce mieć tak jak szwagierka ze swoim 3 letnim synem, który tylko z butli ze smokiem pije i z niczego innego się nie napije i zasypia z butelką, a później problemy z takim dzieckiem. Parę nocy przemęczę się, aż w końcu mała zauważy, że w nocy się śpi, a nie wstaje na picie. Tak to potrafi co 2/3h wstawać ;/ Męczące to jest i dlatego też często z nami śpi.
brrr, witaj Kochana :* Przepisałam Ciebie na styczeń i trzymam &&&&& aby m@łpa nie pokazała się Tobie :*
Dorcia, gratuluję :* Wiadomość o Twojej ciąży dostałam od Centki Zasłużyłaś razem z mężem na szczęście. Wiem, że długo się staraliście. Jeszcze raz gratuluję
B
brrr85
Gość
Mychunia, Olusia, Anula dzięki dziewczyny, miło mi się zrobiło:-):-)
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
karolina859 he he ciesze sie...
Malusiolka ja kiedys potrafilam zjesc zupe i 2 danie od raazu, ale od jakiegos czasu mam tak ze zjem zupe a za jakas godzine 2...
ja mialam tez swoja ulubiona bultelke dlugo... ale zbila mi sie jak juz bylam starsza....
Malusiolka ja kiedys potrafilam zjesc zupe i 2 danie od raazu, ale od jakiegos czasu mam tak ze zjem zupe a za jakas godzine 2...
ja mialam tez swoja ulubiona bultelke dlugo... ale zbila mi sie jak juz bylam starsza....
Anula1988
Maluś Kochana- a skoro dostałam @, to proszę mnie tez przepisz, a co tam kolejna niechciana @ ma być... niech policze... haha! Padne! 14 luty
Olusia- ja teraz studiuje inny kierunek i moja praca jest o źródłach finansowania przedsiębiorstw, dużo artykułów prawnych, blee...
Olusia- ja teraz studiuje inny kierunek i moja praca jest o źródłach finansowania przedsiębiorstw, dużo artykułów prawnych, blee...
karolina859
Anula ładna data :-) ja też mogę mieć @ o tym czasie bo odkąd pojawiła mi się 8 stycznia tak do tej pory nie chce sobie pójść buu wydaje mi się że trwa już za długo bo średnio miałam po 5 dni a dzisiaj już mamy 5 dzień a ja nadal krwawie.. Widocznie organizm się nadal przestawia po zabiegu , albo już tak zostanie ale oby nie bo R od wczoraj chce się poprzytulać a tu zonk
reklama
Malusiolka
Anulka, przepisałam Ciebie. Haha! Kolejna @ powinna do Ciebie przyjść 14.02, a w tym dniu moja młodsza córka półtorej roku skończy Kochana, życzę Ci aby w tym dniu cioteczk@ nie przyjechała Niech tylko spróbuje, to od Centki wezmę kija i pogonie b@bola jak najdalej stąd