reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Mychunia, u mnie tak samo :) Chyba częściej wkurza mnie mama niż teściowa :) Ja narzekać nie mogę, teściów mam cudownych, nigdy sie nie wytrącają i zawsze nam bardzo pomagają, potrafię dzwonić do teściowej i plotkujemy sobie 20 min, ona jest dla mnie jak druga mama, może to dlatego że oni mają 4 synów, ja jestem pierwszą synową, no ale tez znają mnie kupę czasu bo ja z moim mężem chodziliśmy razem do podstawówki :)

reklama
No tak ,masz rację :)
Jak zwykle patrze na wszystko przez pryzmat swojego oddziału, gdzie nie mamy nieplanowanych przyjęć.:-)

mligocka spoko.... wiesz jednak interna to specyficzny oddzial.... wolalabym byc na jakims konkretnym i byloby inaczej a tak to na nasz oddzial kazdego by przyjeli nawet z robakami.... mielismy nie jednokrotnie osoby z wszami, robakami, gnidami itp... jednym slowem meneli ze smietnika... dezyfekcja tych ludzi maski,czepki itp... koszmar !!

aaa ja mam najlepiej - teściowa daaaaaleko za granica widzimy się raz do roku i dlatego się bardzo lubimy:):-):-):-)

ale się spisałyście :)

Witajcie Dziewczynki!

Dziewczyny- ale macie wzruszające opowieści zaręczynowe :-) Ja to miałam wszystko uplanowane, i nawet pierścionek sama sobie wybierałam, więc ja nie mam takich romantycznych wspomnień jak Wy.

Dziewczynki- błagam poradźcie mi. Dostałam @ jakieś pół godziny temu. Tylko teraz jak mam ja liczyć? Czy dzisiaj już mam liczyć 1 dc cy od jutra?? Bo ja kiedyś czytałam, że jak @ się dostaje po 18. to należy jak liczyc, jakby zaczęła się od dnia następnego. A dla mnie to teraz bardzo ważne, bo mam leki na stymulacje owu zacząć wlasnie dokładnie od 3 dc. I masz babo placek... :wściekła/y:

M-s- witaj! I powodzenia! :-)

Maluś- moja dieta- 100 kcal, ale zdrowa wersja z duza iloscia warzyw, nabiału i gotowanego chudego mięsa. Czuje się po niej rewelacyjne. Własnie dostałam @, a jakos nie czulas w tym mscu PSM, a zawsze je źle znosiłam i wiem,ze to na pewno dzięki dobrej diecie.

Anulka <przytul> sio, sio z tą @ Kochana, ja liczę zawsze tak, że @ przychodzi dzisiaj o 18-tej i dla mnie to jest 1dc, ale każda inaczej liczy :) Spróbuje Twojej diety i może coś się uda :)

Monarti, Ty to masz fajnie. Ja to moją na koniec świata wysłała, aby jej ryja nie widzieć:D

reklama
Hej dziewczyny:)

Dawno mnie tu nie było. Jakoś czasu brak. Tyle się ostatnio dzieje. Jak tylko znajdę chwilę to Was nadrobię:)

Przepiszcie mnie z poczekalni, znowu w pełni staramy się o baby. @ ma być niby 28/01, oby nie przyszła.

Miłego wieczorku:-)

Do góry