reklama
Witam bardzo porannie ;-)
Melduje się z testem, już nie cienia cienia a bladziochem:
Zobacz załącznik 611993
Malusiolka - zaszalejemy, wpisz mnie na listopad.
Pozdrawiam.
Melduje się z testem, już nie cienia cienia a bladziochem:
Zobacz załącznik 611993
Malusiolka - zaszalejemy, wpisz mnie na listopad.
Pozdrawiam.
witam z rana
po 3 tyg L4 trza dziś pójść do pracy i uporządkować pewne sprawy.... bardzo źle w nocy spałam.... :-(
julia przykro mi, że straciłaś swojego maluszka.... oby następnym razem wszystko się udało, pamiętam Cię i Ci mocno kibicuję ;*
ewelinka nie przejmuj się... mój na takie marudzenie zawsze twierdzi, że będą w swoim czasie albo ostatnio powiedział, że powie, że nie chcemy mieć dzieci, bo go tylko wkurzają
a ja wczoraj zamówiłam u cioci (ma 31 lata) domowy likier jajeczny tylko muszę kupić składniki i jej tam podrzucić
Anula fajny design
Motylku zdrówka ;*
brr jestem z Tobą ;*
didi witaj
kajuta witaj
rainbowmune na bank ciąża gratulacje leć na betę
goska suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper gratulacje Kochana ;*
dobra ja uciekam do pracy, udanego dnia :-)
po 3 tyg L4 trza dziś pójść do pracy i uporządkować pewne sprawy.... bardzo źle w nocy spałam.... :-(
julia przykro mi, że straciłaś swojego maluszka.... oby następnym razem wszystko się udało, pamiętam Cię i Ci mocno kibicuję ;*
ewelinka nie przejmuj się... mój na takie marudzenie zawsze twierdzi, że będą w swoim czasie albo ostatnio powiedział, że powie, że nie chcemy mieć dzieci, bo go tylko wkurzają
a ja wczoraj zamówiłam u cioci (ma 31 lata) domowy likier jajeczny tylko muszę kupić składniki i jej tam podrzucić
Anula fajny design
Motylku zdrówka ;*
brr jestem z Tobą ;*
didi witaj
kajuta witaj
rainbowmune na bank ciąża gratulacje leć na betę
goska suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper gratulacje Kochana ;*
dobra ja uciekam do pracy, udanego dnia :-)
agnieszkak2
Fanka BB :)
hejka Kochane zaczynam sie denerwowac zbkiza sie ten dzień udało sie czy nie ...trzymajcie prosze kciuki aby nie przylazła
Goska gratulacje
Didi ,Kajuta,Rainbowmune witajcie
Asiu
i jak u Ciebie?? trzymam aby sie nie rozkręciło
taka lekturke mam teraz do nadrobienia że ranek przy kawce umili
miłego dnia
Goska gratulacje
Didi ,Kajuta,Rainbowmune witajcie
Asiu
i jak u Ciebie?? trzymam aby sie nie rozkręciło
taka lekturke mam teraz do nadrobienia że ranek przy kawce umili
miłego dnia
KasikP
Hejjj miłego dnia dziewczynki :-):-)
Witam wszystkie nowe Panie ;-)
gosia super wiadomość z rana !!! :-):-) Gratuluję !!!!!
Witam wszystkie nowe Panie ;-)
gosia super wiadomość z rana !!! :-):-) Gratuluję !!!!!
agnieszkak2
a ja zadecydowałam bede mierzyc tempke sumiennie załozylam wykres zaczelam z rana wczoraj mierzyc wiem ze jest to koniec cyklu i nic mi to nie powie ale chce zobaczyc te spadki i wzlotu przed @ narazie dwa dni i sie trzyma tempka 36.9 ;-)
a mam pytanko czy godz w ta czy we wta jest bardzo duza róznica temperatur??
a mam pytanko czy godz w ta czy we wta jest bardzo duza róznica temperatur??
Witam wszystkie nowe forumowiczki.
Julia ciesze sie ze powoli dochodzisz do siebie. Ile miesiecy planujesz odczekac przed starankami? Czy moze jeszcze nie zdecydowalas i przymierzasz sie dopiero? Ja bym juz chciala. Qrcze pewnie to glupie ale czlowiek mysli ze na strate pomoze kolejny dzieciaczek.
Julia ciesze sie ze powoli dochodzisz do siebie. Ile miesiecy planujesz odczekac przed starankami? Czy moze jeszcze nie zdecydowalas i przymierzasz sie dopiero? Ja bym juz chciala. Qrcze pewnie to glupie ale czlowiek mysli ze na strate pomoze kolejny dzieciaczek.
KasikP
ma znaczenie do 0,30 minut jest tolerancji. najlepiej to robić o tej samej porze.
agnieszkak2
aha to to spoko bo ja wstaje o 6:30 ale czasem o 6
a jeszcze jedno a jak jest skok temperatury owu to wtedy jest ta owu czy jakos pozniej??
sorki za te pytanka ale zielona jestem w tym
a jeszcze jedno a jak jest skok temperatury owu to wtedy jest ta owu czy jakos pozniej??
sorki za te pytanka ale zielona jestem w tym
reklama
karolina859
Witam z rana wszystkie dziewczyny oraz nowe też .
Olusia ha ha Ty mi zawsze humor poprawisz muszę się doładować i wtedy popiszemy smski do bladego świtu ;*
A co do spotkanka to mi też pasuje galeria tylko jak będziecie wiedziały kiedy dokładnie macie wolne w grafikach to ja się dostosuje
A mnie wczoraj boleści brzucha dopadły przez moment , potem sobie uświadomiłam że mam jakąś infekcję bo szypie, drapie i wogóle zle mi z tym jest , a co gorsza pół wieczoru miałam zgagę ale taką że ledwo umiałam ją przetrawić...Dziś 18 dzień cyklu , temperatura z rana- 36,5. Motylku ja mam podobnie do Ciebie mój R też ciągle mówi mi że jestem w ciąży obojętnie co bym mu nie powiedziała o swoim samopoczuciu . Troszkę to męczące bo doskonale wie że to mało prawdopodobne.
Maluś kochana piękne masz dzieciaczki :* Tworzycie ze swoim mężem świetną parę .
Blair co u Ciebie ?
Asieńko robiłaś już teścik ?
Mychunia a jak twoje samopoczucie ?
Iwo, Anulka, Wątpliwości,Mligocka,Cyntia,Ewelinka,Ashlee,Kasik i cała reszta fajnych babeczek miłego dnia Wam życzę
Olusia ha ha Ty mi zawsze humor poprawisz muszę się doładować i wtedy popiszemy smski do bladego świtu ;*
A co do spotkanka to mi też pasuje galeria tylko jak będziecie wiedziały kiedy dokładnie macie wolne w grafikach to ja się dostosuje
A mnie wczoraj boleści brzucha dopadły przez moment , potem sobie uświadomiłam że mam jakąś infekcję bo szypie, drapie i wogóle zle mi z tym jest , a co gorsza pół wieczoru miałam zgagę ale taką że ledwo umiałam ją przetrawić...Dziś 18 dzień cyklu , temperatura z rana- 36,5. Motylku ja mam podobnie do Ciebie mój R też ciągle mówi mi że jestem w ciąży obojętnie co bym mu nie powiedziała o swoim samopoczuciu . Troszkę to męczące bo doskonale wie że to mało prawdopodobne.
Maluś kochana piękne masz dzieciaczki :* Tworzycie ze swoim mężem świetną parę .
Blair co u Ciebie ?
Asieńko robiłaś już teścik ?
Mychunia a jak twoje samopoczucie ?
Iwo, Anulka, Wątpliwości,Mligocka,Cyntia,Ewelinka,Ashlee,Kasik i cała reszta fajnych babeczek miłego dnia Wam życzę
Ostatnia edycja: