reklama
Bezdzietna
Fanka BB :)
Asiu powodzenia &&&&&&&&&
Jutro zadzwonie do innego lekarza na monitoring może mnie przyjmie
zobaczymy
Aschle ale stracha npędziłaś ale grunt że wszystko jest ok
Jutro zadzwonie do innego lekarza na monitoring może mnie przyjmie

Aschle ale stracha npędziłaś ale grunt że wszystko jest ok

Ja mam z Laboratoria Bruss
Mychunia, myślę jak Gosia. Praca zawsze się przyda. Raz, że odskocznia od codzienności, a dwa kasa, kasa, kasa i ubezpieczenie i potem macierzyński czy nawet wychowawczy. No i co jak co ale emerytura jednak może się przydać byle jaka ale będzie
Mychunia, myślę jak Gosia. Praca zawsze się przyda. Raz, że odskocznia od codzienności, a dwa kasa, kasa, kasa i ubezpieczenie i potem macierzyński czy nawet wychowawczy. No i co jak co ale emerytura jednak może się przydać byle jaka ale będzie
agniecha83
Aschlee, rozumiem Cie dokładnie, jak byłam w szpitalu to raz jeden lekarz nie mógł znaleźć pęcherzyka, powiedział, że chyba juz sie wchłonął
załamałam się, kazałam dalej szukać bo w to nie wierzyłam, znalazł, potem podejrzewali że fasolka przestała juz rosnąć, ale się mylili, wczoraj pojawiło sie serduszko, ja caly czas czuję strach, pobolewa czasem podbrzusze a ja kazdy ból przezywam 
A Ty nadal masz plamienia/?
A Ty nadal masz plamienia/?
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Kasik, za jakiś czas też wyprowadzicie się od teściów. A mogę wiedzieć do kiedy będziecie z nimi mieszkać? Kto wredniejszy, Ona czy On? Nie życzę nawet najgorszemu wrogowi mieszkania z teściami <przytul> &&&&&& za szybką przeprowadzkę :*
Asia, Twoja zapiekanka <mniam> A ja zdążyłam zrobić sałatkę
&&&&&&& za betkę :*
Mychunia <przytul> Mój M we wrześniu zmieniał okulary, bo chciał mieć z nakładkami + wzrok się pogorszył o trochę ;/
Asia, Twoja zapiekanka <mniam> A ja zdążyłam zrobić sałatkę
Mychunia <przytul> Mój M we wrześniu zmieniał okulary, bo chciał mieć z nakładkami + wzrok się pogorszył o trochę ;/
mychunia - no chodzenie na rozmowy nic miłego, ale własne pieniądze i niezależność bezcenna....pomyśl ze macierzyński to rok
ja osobiście nie polowałabym na fasolkę nie mając pracy, bez względu na zarobki męża...brr nigdy
ja osobiście nie polowałabym na fasolkę nie mając pracy, bez względu na zarobki męża...brr nigdy
Ostatnia edycja:
Cyntia85
KasikP - faktycznie takie same
My to mamy dobry gust, hihi
AsiaSzw - pychotka :-) W laboratorium "Diagnostyka" z kartą (zniżka 5%) beta kosztuje 23,75 zł. Nie wiem czy w całej Polsce mają takie same ceny, ale widziałam, że w Gdańsku też mają punkt.

AsiaSzw - pychotka :-) W laboratorium "Diagnostyka" z kartą (zniżka 5%) beta kosztuje 23,75 zł. Nie wiem czy w całej Polsce mają takie same ceny, ale widziałam, że w Gdańsku też mają punkt.
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
AAsia ja za bete w przychodni na morenie plscilam 30zl
reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Moze zadzwoń do nich