reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Asia ja kończę pracę powoli i co sygnał w tel to patrzę na forum czy już są Twoje wyniki ;P

ja za bete w lublinie płaciłam 24zł w luxmedzie, a w wawie najtaniej koło mnie znalazłam za 40zł

Najgorsze jest to ze nic mi się nie chce i nadal zalegam w łóżku bo ten brzuch mnie boli. Gdybym się czymś zajęła to byłoby lepiej. Czekam na tego pracoholika to kolacje zaczne robić i zaś czas szybciej zleci :)

reklama
Cyntia superr:-) zobaczymy jak się będą sprawować:-p
My już czekamy 3 tyg od złożenia zamówienia jeszcze nie dzwonili maja czas do 5 tygodni.
Malusiolka ogólnie nie jest źle tylko czasami przeginają..mieszkać będziemy jeszcze z 4 miesiące jesteśmy na etapie remontu u siebie robimy gładzie więc jeszcze nam trochę zostało...ONA czyli Teściowa jest masakryczna..np. gotuje sobie na obiad ryż i podkręcam gaz i słyszę że po co przecież na małym ogniu się ugotuje, albo Mi jedzie do castoramy i zaraz pada pytanie dlaczego Kasiu ty z Mi nie jedziesz- bo nie jestem mu potrzebna wie co ma kupić- nie wypada żeby zona w domu siedziała a mąż sam jeździł <ściana> i tak ciągle mogła bym pisać godzinami ale nie będę zatruwać naszego forum:tak:;-)
dobrze że jest forum bo przynajmniej się wyłączam i siedzę z nosem w laptopie:happy2:

Ostatnia edycja:
Do góry