reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam sie laseczki.... :-D
mychunia mowisz ze jedziemy na tym samym wozki... fajnie, razem zawsze razniej.... he he :tak: ooo widze ze okularki nosisz.... kiedys tez nosilam ale do czytania i pisania na kompie... chociaz zdarzalo mi sie ze mialam je ubrane nawet do tv.. teraz tez czasem zakladam chociaz rzadko bo pani doktor okulistka stwierdzila ze nie musze nosic..

Anula1988 skad ja to znam uczenie po nocach i cale dnie... mialam na studiach takie przedmioty gdzie bardzo musialam przysiasc, bylam wyczerpana fizycznie i psychicznie... bo praca, nauka, dom i tak w kolko....po prostu jakas masakra.. chociaz byly momenty ze szybko lapalam wiadomosci a bylo tak ze uczylam sie i uczylam i mialam wrazenie ze nic nie umiem... :tak:
Aschlee25 kochana bedzie wszystko dobrze... odpoczywaj teraz i lez... zakaz sprzatania !!:tak:
AsiaSzw czekam i trzymam mocno kciuki.... ;-)

KasikP fajnie ze juz nie masz anemii? a masz dalej brac jakies zelazo ?
Malusiolka wiesz ja ostatnio jadlam pyszna salatke z brokulami... :-) chociaz za bardzo brokuł nie lubie... ale nawet była dobra... a bylam u kolezanki na pogaduchy.... kochana dzieki ze pytasz... a mialam dzis dniowke w pracy i troszke padnieta jestem ale musiala wejsc na neta i do was napisac... nie ma innej opcji... :happy:
karolina859 ale narobilas mi smaka na kanapeczki...pomidorem i szczypiorkiem hi hi...:happy2:
Blair87 gratuluje 2 kreseczek na tescie owulacyjnym, teraz czekam na 2 kreseczki na tescie ciazowym...;-)

reklama
Blair, droga u Was beta :p U mnie 22 zł kosztuje.

Kasik, 4 miesiące szybko zlecą :) Ja to za 2/3 lata z moim M będziemy starać się o kredyt na mieszkanie i mam nadzieje, że ten czas szybko zleci :)

Oluś, jak masz przepis to proszę Ciebie napisz mi :) Nie musi to być dzisiaj.

Asia, nie myśl cały czas o tym, czy są już wyniki <przytul> Zajmij się czymś, a czas szybko zleci i zobaczysz swoją betkę :) Może weź relaksującą kąpiel. Powinno pomóc.

Malusiolka u mnie beta jakos 25 zl... :tak: oki napisze przepis.... i wysle...:tak:

mychunia a ja wlasnie widze z daleka.. wiele razy pytali sie mnie znajomi co jedzie a ja widzialam jaki numer tramwaju czy autobusu, albo zeby cos przeczytac....

Odnosnie bety to wiem ze w jednym laboratorium kosztuje 30 zl... a tam gdzie ja zazwyczaj robie to 25 zl

KasikP moj m tez mial anemie z niedoboru zelaza, lykal zelazo w tabletkach, zelki, musujace zelazo, bral zastrzyki domiesniowe... ale kiedys byl 2 razy w szpitalu i mial podane zelazo dozylnie z kroplowka... i to mu bardzo pomoglo... teraz jak rozmawialam z lekarzem to sie rzadko kiedy juz takie cos stosuje, chociaz uwazam ze powinno to byc dostepne bo nie kazdy przyswala zelazo tak jak trzeba nawet jak bierze zastrzyki....

Oluś, dziękuję :* W takim razie będę spokojnie czekać :) Co do bety, to widzę, że jak na razie to u mnie najtaniej jest. Oluś, ze wzrokiem u mnie to jak u Ciebie. Mam bardzo dobry. Mnie zawsze M pyta co jest w oddali napisane.

Kasik, jesteś silna, więc dasz radę <przytul> Najgorsze jest mieć wspólną kuchnie z teściami, bo cały czas patrzą na ręce, ale na szczęście łazienkę mieliśmy swoją (na górze).

reklama
Do góry