reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

KasikP - podobały mi się fornirowane z DRE, ale wybraliśmy POL SKONE (mieliśmy rabat 15% od dewelopera). O, takie:
drzwi.jpg

Załączniki

• drzwi.jpg
    drzwi.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Anula ja też brałam INOFOLIC teraz dostałam od gina gratis na 2 tygodnie. To kwas foliowy i witamina B8 ciekawa mieszanka. Nooo oby pomogły.
A jak nastrój? Rozumiem, że mężuś wczoraj skutecznie się tobą zajął :-)

Cyntia my mamy takie same tylko w kolorze wiąz:-):-)
O ile się nie mylę nazywają się Inovo;-)
Nam tez się podobały fornirowane ale ceny są zabójcze..

Anula, po prostu zapamiętałam:-p

Ostatnia edycja:
Anula ja też brałam INOFOLIC teraz dostałam od gina gratis na 2 tygodnie. To kwas foliowy i witamina B8 ciekawa mieszanka. Nooo oby pomogły.
A jak nastrój? Rozumiem, że mężuś wczoraj skutecznie się tobą zajął :-)

Asiu no ten lek to zawiera związek Myo-inozytol 2000 mg. Tak jak pisałam ma duuużo dobrych opinii. I fajnie, bo czytałam, że działa tez między innymi na tarczyce, a ja mam niedoczynność i pozytywnie oddziałuje na funkcjonowanie innych hormonów. Ja też dostałam dzisiaj od ginki lek na kilka dni, a już sobie dokupiłam, żeby było cały czas pod ręką dostępne. Co do nastroju, to już lepiej. Jeszcze dzisiaj czeka mnie noc nauki i jutro po pracy egzamin i wtedy już odetchnę. Jej, ale wczoraj miałam boski seksik po winku, mmm... :-D CZEKAM NA TĘ TWOJĄ POZYTYWNĄ BETĘ!!

Dziewczyny ja tez na nia czekam.

Anulka a ile kosztuje ten kek wogole. A i chcialam sie was spytac ike za bete placilyscie? Bo ja dzis 39 zl. Troche mnie z nog zwalilo

A teraz prosze fotka zapiekanki. Nie wytrzymalam i zjadlam troche. Superrrr. Troche ztuningowalam ten przepis co podalam wczoraj bo chcialam zeby wyszla syta i duzo ;-) ale niebo w gebie. I z dorszem nie lososiem bo nie chcialo mi sie do rybnego a w domu mialam rybke.

Załączniki

• 1392920268830.jpg
    1392920268830.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 34
Jezuu dziewczyny ogladam wiadomosci i jestem przerazona, mieszkalam w kijowie mam tam mnustwo znajomych.. Ludzie gina przez gupote rzadu.. Masakra jestem przerazona .. Brak slow..

Asienku jak beta????

Anula1988 daj spokoj przestraszylam sie dzisiaj na maxa. Najpierw to plamienie potem z godziny na godzine go wiecej...potem zrobil mi najpierw USG przez brzuch i bylo tak jakby sam pecherzyk ale potem zrobil to drugie USG i bylo widac Fasolinke potem posluchalam sobie dosc dlugo serduszka.Widzial ze sie stresuje wiec moglam sie napatrzec na obraz z USG i nasluchac serduszka:tak:
Asiu bo ja tez czekam tu jak na szpilkach na ta Twoja bete.Zaciskam mocno &&&&&&&&&:tak:

Nadal nie ma wyniku, już sprawdzam co 5 minut. Wkręcona jestem megaaa

Ale coś czuje że będzie 0 :(

Ostatnia edycja:
reklama
zastrzelę się albo idiotów ode mnie z pracy, jeszcze nie zdecydowałam. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pracuję na maszynie która ma 23lata, jest niezbędna do naszych badań: dwa doktoraty, dwa duże granty, współpraca z uczelniami, z zagranicą. Psuła się, od ponad roku prosimy o nową, to k**** kupują kolejne sprzęty których się nie używa, stoją kurz zbierają. Oczywiście padła mi dziś, w połowie doświadczenia... Profesor zawiadomiony, wkurzył się, będzie im tu burze robić w pon, mam nadzieję że coś wywalczy...

zrobiłam teścik, są ładne kreseczki, ale jest negatywny, ale bym chciała za dwa tyg zobaczyć taki widok na ciążowym :-D

Do góry