reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee to cudownie że z Maleństwem wszystko dobrze! bardzo się cieszę :) dbaj o siebie, o Was, nie przemęczaj :)

Asia no to jak miałaś tak już w ciąży z Młodym, to bardzo prawdopodobne :D nooo zamiast narzekania, będziesz nam słać fluidki :D

reklama
ewelinka nie smutaj się wszystko będzie dobrze <przytul>
Iwo może to fasolka??? :tak::tak:
Asia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& aby tylko była betka;-)
A ja właśnie była u lekarza i już nie mam anemiiiiii <szaleje>:laugh2::rofl2::happy2::happy2::happy2::happy2:
Ostatnie dwa opakowania tardyferonu i od kwietnia się staramy:tak: nie mogę się doczekać aż powiem do Mi.:-):-)
Aschlee super że u Ciebie wszystko dobrze:-) odpoczywaj;-)

Aschlee, no widzisz? Nie było się czym martwić ;-) A stresu to się najadłaś i mnie przy okazji nakarmiłaś :zawstydzona/y:\

Asia, no to jak już tak miałaś w poprzedniej ciąży, to teraz na 100% jest dzidzia :tak: Trzymam kciuki za wyniki :happy2:

Aschlee, ciesze się, że jest dobrze :* Co do trzymania siusiu, to uważaj, bo to nie jest zabawa. Też tak robiłam. A poza tym musisz więcej odpoczywać i nie denerwować się :*

Co do zgagi, to ja co zjem, to ją mam. Nie jestem w ciąży :p Ale prawdopodobnie mam coś z wątrobą i musze się na badania wybrać :\ Co do wizyty mojej mamy i babci udała się. Fajnie nam się rozmawiało. Ciesze się, że przyjechały :)

SSMama, a tak zapytam.. Ile Twój mąż ma lat? Zachowuje się jak dziecko.

Ostatnia edycja:
Ah, ja w ogóle nie wiem, co to zgaga lub migrena - nigdy nie miałam i jestem szczęśliwa :-D

Malusiolka, równo trzydzieści skończył w tym roku :-p

Asieńko kochana co ja czytam... napisz jak juz bedziesz coś wiedzieć i przy okazji dziękuję ci bardzo za pamięć i jestem tak jak obiecałam :*

Bardzo jestem zmeczona , praca daje mi popalić , jak wracam dosłownie padam na pysk.. Staram się jak moge bo faktycznie moze być awans i naprawdę wypruwam sobie żyły zeby potem ktoś nie powiedział że nie zasłużyłam..

MY z R wcale się nie kłócimy a jak dochodzi do sprzeczki to mozna powiedziec ze ja kłócę się sama ze soba.. bo on nigdy sie nie odzywa a jak przestane to tylko sie pyta czy juz skonczyłam i zazwyczaj bucham smiechem i złość mija..

Kochane pozdrawiam was i mocno Buziam :*

reklama
Do góry