reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

SSMama bardzo ślicznie dziękuję ;* jak mi wyjdzie wrzucę na bloga, ale napiszę, że przepis od koleżanki, bo to przecież prawda :-D a ja zrobię na mrożonych grzybach ciekawe co mi z tego wyjdzie :-D

ja nie tylko koronki, lubię figi i damskie bokserki :-D

ailatan witaj, w końcu się uda zobaczysz :tak:

reklama
Iwo ja mam sportowy stanik taki z decathlon- z dział:u fitness bo na fitness go kupiłam:-):-) Jestem zadowolona rozmiar D też:zawstydzona/y:;-) daj znać jak prolaktyna??
Królik na obiad rany dziewczynki ale macie smaki:-):-)
karolinka ja też ze śląska znaczy z zagłębia i chętnie się spotkam;-)
asia 87 gratulacje fasolki:rofl2::rofl2:
SSMama jak beta?>>

Ostatnia edycja:
Karolcia, rozmowa najważniejsza i zobaczysz, że będzie dobrze :*

ailatan, Kochana uda Ci się w końcu. Niektóre dziewczyny starały się po 2/3 lata i w końcu zostały mamami. Musisz wierzyć w to :) &&&&&&&&&

SSMama, zaciskam mocno &&&&&&& za betę :) U nas jak się robi badania, to wyniki są po 2h. Nie ważne jaki to dzień tygodnia, czy nawet święta :)

Najmłodsza poszła spać, a ja właśnie grzeje rosołek. Z wczoraj mi został. Zjemy, mała wstanie, M przyjedzie z pracy, zje i jedziemy na zakupy :) Może coś ciekawego zauważę i do domku kupię. Na pewno muszę dziewczynkom kupić do pokoju naklejki na ścianę i może coś dla nas, bo trochę brzydko te ściany wyglądają.

Kasik, ja mam ochotę na królika od dawna, ale jak uda mi się, to dzisiaj kupię i na dniach zrobię :D

AsiaSzw przykro mi ... a moze jeszcze za wczesnie? myslalam ze wpadne tutaj i beda super wiadomosci....:-)

Cyntia85 to super ze u was dobrze, duzo odpczywaj i lez sobie.... a wizyta juz tuz tuz...:tak:

SSMama trzymam kciukkkiii:tak:

moniusia_ witaj... :-)

karolina859 no kochana w koncu jestes !! juz zaczelam sie martwic.... fajnie ze mozemy sie spotkac... :tak:

Dziewczyny ze slaska ujawniac sie.... kiedy macie czas, podajcie pare przykladowych dat zeby sie umowic na spotkanko.... :tak:

jołasia, dawaj! :-D

Więc tak (powiedzcie mi, czy dobrze) 20 000 [FONT=Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, Bitstream Vera Sans, sans-serif]mIU/ml wyszło z wyników bety, natomiast jest dopiska, że reszta wyników badań, które dziś zrobiłam będzie jutro najpóźniej [/FONT]:tak:

reklama
Do góry