reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ssmama - myślę że nie ma co kombinować bo się nie doliczymy. Idź na betę to na jej podstawie będzie można określić.

Malusiolka - psyche super, w domku o ciąży wogóle nie rozmawiamy :) fizycznie tylko cycochy mi doskwieraja masakrycznie a w koło w jednym staniku chodzić nie będę. Już dawno myślałam o fajnym staniku sportowym :)
Ta belviabra jak masz mniejszy biust jest super tylko za grube ramiączka ma.

reklama
Boże, goska, świetny pomysł! Że też sama na to nie wpadłam... :eek: Jak pognam jeszcze dzisiaj mam pół godziny to będzie ok, nie? Dobra, nieważne, spadam, dziękuję!!! :-D:-D:-D

Malusiolka, ja mam całą książkę z przepisami, a w niej:
królik w sosie grzybowym,
królik marynowany w kefirze z dodatkiem grzybów leśnych,
królik z cytryną i sosem śmietanowym.
Który chcesz? :-p

To mit, że testy owulacyjne wychodzą w ciąży. Znacie kogoś komu wyszedł? Mnie nie. Jeszcze jakaś kobietka za mojej kadencji na BB próbowała i też jej nie wyszedł.

Asiu - co do wykresu, to wysoka tempka w drugiej fazie cyklu jeszcze nie wróży ciąży. Bardzo Ci życzę dwóch kreseczek :* U zdrowej kobiety tak wyglądają temperatury w fazie lutealnej. Temperatura może spaść przed @, w dniu @ lub dopiero w trakcie @.

SSMama - jeśli to jest ciąża z tego cyklu, to lekarz nic jeszcze nie zobaczy. Najlepiej idź na betę :-)

Asia : dzieki ze pytasz. W sumie dobrze. Nic sie nie dzieje oprócz tego ze fiksuje i martwie sie. Nie moge sie doczekac bety.
Wczoraj pokłóciłam sie z swoim m popłakałam się i coś podbrzusze mnie zakuło i pare delikatnych skurczy miałam to chyba przez zdenerwowanie. I jak pisałam z nudów mierze temp rano haha wiec dziś miałam 37 stopni .

Ostatnia edycja:
moniusia to gratulacje z okazji zbliżającego się ślubu :tak:

asik wielkie gratki, rośnij zdrowo :-D

SSMama a ja królik w sosie grzybowym jak można :tak:

Witajcie dziewczęta , teraz dopiero nadrabiam kilku dniową nie obecność Uff duuuużo czytania ale udało się ;)
Olusia możemy się spotkać gdziekolwiek chcesz w okolicach Katowic :-) Na pizzę he he uwielbiam fast foody mogłabym je codziennie wcinać ;)
Może jest więcej dziewuszek które mieszkają na Śląsku ? Wiem że Motylek też jest chętna mój kochany motylek :*

A ja dzisiaj zupę pieczarkową będę robić .

moniusia witaj:) jeśli chodzi o samo oczekiwanie na II to nic miłego przynajmniej w moim przypadku;-)
Blair dzieki:-) ja juz po wizycie. Dr całkiem spoko. Kazał brac bromergon. Za 2 tyg mam zrobić badania prolaktyny i z wynikami do niego. Zrobił mi badania piersi i wyszło że w jednej mam mlekotok. Dziwne że w jednej. Dobrze ze dał mi skierowanie. Przynajmniej był konkretny.

Wogóle czytam fajną książkę "jesteś cudem" - dla mnie bardzo motywująca i pozytywnie mnie nastaraja:-) fajny wczoraj kaweł przeczytałam: ".. ważną refleksję: szczęście to wybór. Czasem wybieram coś innego. Użalam sie nad sobą, pogrążam w lęku, złości albo smutku. Kiedy sie na tym przyłapię, robie chwile przerwy i zadaje sobie pytanie:"czy chcesz byc szcześliwa?..":-)

Uwielbiam taką słoneczna pogode od razu chce sie "coś" robić:-)

Asik gratulacje:-)

reklama
Do góry