reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Asiu wszystkiego najlepszego dla syna... :tak: nie smutaj sie...

SSMama bo masz podane n/mol/ml jakos tak a jest jeszcze jednostka IU/l dlatego pytałam.... :-)

Czy jest jakas różnica miedzy IU/l a mlU/ml ? Tak przecież mIU to 1000 razy mniej i zwykle to dotyczy podjednostki beta ale wynik nalezy odnoscic do norm laboratorium które sa zwykle podane na wyniku

A nie wiem, chyba przez ten test. Wiedziałam, że tak będzie jak go zrobię. Do dupy wyszło i tyle.

I chyba jeszcze dlatego, że czas tak pędzi niemożliwie szybko. Dzieci tak szybko rosną. Przypominam sobie jak to było 14 tat temu. Mój synek miał już 1,5 h taki słodki był :)ale nikt nie widział co dalej, jak to będzie...jak będzie wglądało nasze życie..eh na wspomnienia mnie wzięło. Właśnie sobie przypomniałam, że mam tak co roku w jego urodziny radość, że już taki chłop zdrowy miesza się z tymi uczuciami sprzed lat...

Ostatnia edycja:
Obiad ugotowany, mążul w pracy.
Piękna pogoda, słońce świeci, przyjemnie, błogo, aż się chce wyjść na spacer.
Uciekam w ,, mamuszkowe,, cztery kąty. Nie ma jak u mamy.:-D

Buziaczki.

watpliwosci, no ja też! Dziękuję :-D ponad dwa i pół roku próbowaliśmy, żadnej bezpłodności, absolutnie nic nie zdiagnozowano. Jak zrobiłam test to stwierdził, że świruję i sobie wszystko uroiłam, że niepotrzebnie się nakręcam, po czym wywalił test i trzasnął drzwiami :dry: Teraz czekam aż wróci z pracy, to mu powiem ;-)

Anula, jak nauka Ci idzie?
Ah, ja też mam się uczyć, a tak bardzo mi się nieeeeee chce... :no: Jestem zbyt nabuzowana pozytywną energią, żeby na dupie z nosem w kartkach siedzieć :-p

Ostatnia edycja:
reklama
SSMama - no ładnie, to już na pewno nie mniej niż 7 tydzień! :tak: 20 000 mIU/ml, no ładnie! Wielkie gratki!

To normy z mojego wyniku:
3 tydz: 5,8 – 71,2 mIU/ml
4 tydz: 9,5 – 750
5 tydz: 217 – 7138
6 tydz: 158 – 31795
7 tydz: 3697 – 163563
8 tydz: 32065 – 149571

Do góry