reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Asiu wszystkiego najlepszego dla syna...
nie smutaj sie...
SSMama bo masz podane n/mol/ml jakos tak a jest jeszcze jednostka IU/l dlatego pytałam.... :-)
Czy jest jakas różnica miedzy IU/l a mlU/ml ? Tak przecież mIU to 1000 razy mniej i zwykle to dotyczy podjednostki beta ale wynik nalezy odnoscic do norm laboratorium które sa zwykle podane na wyniku

SSMama bo masz podane n/mol/ml jakos tak a jest jeszcze jednostka IU/l dlatego pytałam.... :-)
Czy jest jakas różnica miedzy IU/l a mlU/ml ? Tak przecież mIU to 1000 razy mniej i zwykle to dotyczy podjednostki beta ale wynik nalezy odnoscic do norm laboratorium które sa zwykle podane na wyniku
KasikP
Fanka BB :)
Asiu nie smuć się <przytul>
idę dziewczynki popracować trochę

idę dziewczynki popracować trochę

A nie wiem, chyba przez ten test. Wiedziałam, że tak będzie jak go zrobię. Do dupy wyszło i tyle.
I chyba jeszcze dlatego, że czas tak pędzi niemożliwie szybko. Dzieci tak szybko rosną. Przypominam sobie jak to było 14 tat temu. Mój synek miał już 1,5 h taki słodki był
ale nikt nie widział co dalej, jak to będzie...jak będzie wglądało nasze życie..eh na wspomnienia mnie wzięło. Właśnie sobie przypomniałam, że mam tak co roku w jego urodziny radość, że już taki chłop zdrowy miesza się z tymi uczuciami sprzed lat...
I chyba jeszcze dlatego, że czas tak pędzi niemożliwie szybko. Dzieci tak szybko rosną. Przypominam sobie jak to było 14 tat temu. Mój synek miał już 1,5 h taki słodki był
Ostatnia edycja:
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
watpliwosci3
SSMama - jestem w szoku :O co twoj Mąż na to ?
wielkie gratulacje !!! a i jeszcze jedno ile sie starasliscie ???
watpliwosci, no ja też! Dziękuję
ponad dwa i pół roku próbowaliśmy, żadnej bezpłodności, absolutnie nic nie zdiagnozowano. Jak zrobiłam test to stwierdził, że świruję i sobie wszystko uroiłam, że niepotrzebnie się nakręcam, po czym wywalił test i trzasnął drzwiami
Teraz czekam aż wróci z pracy, to mu powiem ;-)
Anula, jak nauka Ci idzie?
Ah, ja też mam się uczyć, a tak bardzo mi się nieeeeee chce...
Jestem zbyt nabuzowana pozytywną energią, żeby na dupie z nosem w kartkach siedzieć 

Anula, jak nauka Ci idzie?
Ah, ja też mam się uczyć, a tak bardzo mi się nieeeeee chce...

Ostatnia edycja:
reklama
Cyntia85
SSMama - no ładnie, to już na pewno nie mniej niż 7 tydzień!
20 000 mIU/ml, no ładnie! Wielkie gratki!
To normy z mojego wyniku:

To normy z mojego wyniku:
3 tydz: 5,8 – 71,2 mIU/ml
4 tydz: 9,5 – 750
5 tydz: 217 – 7138
6 tydz: 158 – 31795
7 tydz: 3697 – 163563
8 tydz: 32065 – 149571