reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Asia to trzymam kciuki teraz zebys mi wywrozyla Synusia:tak:
Malus kurcze nie mam pojecia czemu nie widac...w razie gdyby byl problem wkleje jeszcze raz

Aschlee, kurczę, przykro mi :-( Znaczy wesoło, bo chociaż jedno zostało :happy: Ech, nieważne :zawstydzona/y:

Olusia, a ja zawsze daję młodej parze coś, co im się w mieszkanku przyda ;-) Kasę się zawsze zarobi, jak to mój mówi :-p Natomiast moja szalona przyjaciółka nie mogła się powstrzymać i na mój ślub sprezentowała... wibrator :zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Pomyślcie, jaki wstyd przed rodziną... :zawstydzona/y::eek:

Blair, wiem, że szybko, ale się powstrzymać nie mogę :-D Chociaż jak nic nie wyjdzie to i tak zrobię drugi później. Ja mdlałam prawie codziennie ostatnio + te mdłości, miałam też czasem inne objawy (brzmię, jakby to była ciąża urojona, już świruję :no:), a jak poszłam do lekarza z tymi płucami to mu o tym powiedziałam. Powiedział, żebym sobie potencjalne zapłodnienie policzyła i dwa tygodnie później test zrobiła. To tak wychodzi 18.-21. lutego, będę próbować dwa razy ewentualnie :tak:;-)

Asia, zlituję się i Ci powiem :-p Miesiąc temu co prawda, ale co tam: miałam 27,7 ng/ml z tego, co pamiętam.

Aschlee piękna fasolka;-):tak:
Jak ja Ci zazdroszczę kochana .. jutro idę do lekarza ciekawe co z moja anemią?!?!
Asiu ja miałam robione tylko przeciwciała anty H-bs ALT AST i Glukozę ;-) więc nie pomogę
SSMama ale fajowy prezent :-D Ja bym się cieszyła..:-p A prezenty z mężem rozpakowywaliśmy sami..zresztą tylko 1 mieliśmy :-)

Ostatnia edycja:
Aschlee, nadal nie widzę :( Fajnie by było jakbyś miała parkę, ale najważniejsze aby dzieciaczek zdrowy był:)

SSMama, jakbym dostała taki prezent to wybuchłabym pewnie śmiechem tak jak teraz jak Ciebie czytałam :laugh2::-D

Racja tak sie pocieszam ze w ciazy mnogiej wieksze ryzyko,moglby byc problem z donoszeniem itp a tak na luziku... wszystko bedzie dobrze na pewno:tak:

Asiu- mój progesteron badany 7 dpo wynosił 32,31 nmol/l

Aschlee- z jednej strony przykro mi strasznie, że dwoje maluszków się nie utrzymało, ale także gratuluje Ci tego jednego dzielnego, który został z Tobą i ma się tak dobrze! Gratuluje Ci strasznie mooocno! Zostaniesz po raz drugi Mamą! Szczęściara!

reklama
Do góry