reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Iwo, witaj, ten cykl minął mi bardzo szybko nawet nie wiem kiedy. Jedyne co to od piątku jestem na zwolnieniu w domu i mam za dużo czasu na myślenie i zaczynam sobie wkręcać przed @ - termin w środę albo w czwartek jakos tak. I ciągle wyszukuje sobie objawy ciaży, chodź wiem że to tak nie działa. Nie powinnam liczyć na ten cykl, bo nawet na owu w tym cyklu nie patrzyłam.
Iwo a co u ciebie? jak starania?:-)

Mało ostatnio piszę, więcej podczytuje:-)

Agniecha trzymaj cie ciepło i trzymam kciuki by wszystko było ok z fasolką&&&&&&&

Bezdzietna gratuluje wyników badań :-)głowa do góry

Aschlee fasolinek jest i to najważniejsze! Teraz tylko zdrówka i spokoju żeby wszystko było dobrze:tak:
Chirurdzy są na chomiku- tak mówi mój mąż trzeba się zalogować załadować konto i ściągać;-)
blair czekam na opinie :-) już obejrzałam bardzo fajna stronka;-)
Olusia jak lubisz ER to chirurdzy tym bardziej cie wciągną:-):-)

Aschlee, nie smuć się Kochana <przytul>:* Najważniejsze, że jest fasolka i żeby zdrowo rosła :* Przykro mi, że z trzech została jedna, ale będzie dzidziuś :* Dobrze, że Twój mąż nie zrobił zakupów, bo rozczarowanie byłoby wtedy gorsze :* A na kiedy masz termin porodu?:)

Pani doktor stwierdzila ze jest wszystko super Fasolinka jest duza i silna serducho mocno bije i nic nie wskazuje na to zeby cos moglo byc nie tak:tak: to mnie bardzo cieszy.Wazne ze Maluszek silny i rosnie.
Przedstawiam Wam moje Szczescie :tak: Scan.jpg

Załączniki

• Scan.jpg
    Scan.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry