reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dzień dobry, nawet udało mi sie z Tel napisać, od wczoraj jestem w szpitalu, dostalam plamień:( Proszę trzymajcie kciuki żeby z maleństwem bylo wszystko ok, teraz plamień juz nie ma ale strasznie się martwie, jutro rano zbadają znowu betę czy rosnie, dzisiejsza to 12000 wiec ok, tylko serduszka nie ma do tej pory, ale stwierdzili że owu byla późno i ciaza jest wcześniejsza niż wychodzi z om, nie wiem czy mi sie jutro uda cos napisać z Tel bo mam z tym straszny problem, pozdrawiam Was serdecznie, buuuuziaki

reklama
agniecha, pewnie, będę zaciskać! ;-)

Malusiolka, ah, no to już w ogóle tragedia :no:

Kasik, obczajam "Jeźdzca..." Nie wydaje się zły, może się skuszę niedługo :tak:

Międzynarodowy dzień testowania to ja jutro będę mieć, wg zaleceń lekarza, co mi polecił zrobienie 18. lutego testu na podstawie tych omdleń, co je miewałam ostatnio :tak:

Dziewczyny ja dopiero co weszlam do domu.Z trzech pecherzykow zostal jeden:-( ale jak to mowi moj Maz trudno najwyzej potem zrobimy sobie trzeciego Dzidziusia...aczkolwiek nastawilam sie juz troche...Przepraszam ze tak dlugo ale sterte badan mialam:confused2:

brzoskwinka21 witaj serdecznie:tak:
Ja najchetniej ogladam Er :tak: oraz m jak miłość... Odcinki Osrego dyzuru mam na kompie, uwielbiam ten serial.. moglabym go non stop ogladac... lubie medyczne seriale...
mychunia ale ty non stop smaka mi robisz... nie dobra dziewczynka z ciebie he he....:-D Pychotka !!
Asiu - progesteron super...:-)

agniecha83 trzymam kciuki by wszystko bylo dobrze...

Zazwyczaj na slub daje sie kase, malo kto daje jakis prezent... hmm bo kazdy pewnie liczy na kase zeby sie troche zwrocilo... tak mi sie wydaje... w sumie co bylam u kogos to dawalam kase ale nikt mi nie mowil ze ma to byc kasa a nie prezent..

A ja dzis bylam z moim pozalatwiac sprawy i bylam na cmentarzu i znow mi lezka poleciala.. jests mi cholernie przykro.. potem pojechalismy po kilku sklepach pochodzic m.in silesii i fasion house i kupilismy sobie fajne ciuszki.. od razu sie humorek poprawil..:tak:

jedzonko w piekarniku się robi, dam Wam znać jak wyszło :)

Iwo to będzie kilka dni spóźniony prezent na rocznicę :)

Kasik, Anula na zszywce jest sporo fajnych pomysłów na potrawy i na obiad i na imprezy, także polecam stronkę :)

Asiu w sobotę będziesz nam słać fluidki ciążowe :-D a ja będę łapać bo wtedy powinnam mieć owu :D

ana jakby do mnie tacy przyszli to bym się jak najszybciej wymiksowała z tej imprezy!
Nie jedź, jeśli nie czujesz się na siłach.

Bezdzietna no widzisz :) teraz trochę wyluzować i tylko patrzeć jak nam obwieścisz radosną nowinę :D

Agniecha mocno zaciskam kciuki, będzie dobrze Kochana!

SSMama to szybko będziesz testować!

Aschlee Kochana co z Tobą i Fasolkami???????????????????

edit:
Aschlee
przykro mi że tylko jeden Fasolek został, niech będzie z Tobą już na zawsze :*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry