reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee to trzymamy razem kciuki za chłopczyka.

Dziewczyny tak mi nawkrecałyście, że jutro zrobię chyba test. Zła aż jestem bo nie chciałam się nakręcać, ale przez was to już za późno. Cały czas o tym myślę! Boję się rozczarowania, a tak na prawdę nikt nie jest w stanie nic zagwarantować :(

reklama
Aschlee, wrzuć proszę do działu Ciąża Ze Staraczek 2013 w Zdjęcia USG może uda mi się zobaczyć Twoje maleństwo.

Edit: Już widziałam Twojego maluszka w innym temacie. Słodziak :*

Asia, &&&&&& za jutrzejszy dzień :*

Dziewczyny jestescie przewspaniale na prawde.Nigdy nie uslyszalam tylu cieplych slow co od Was.Normalnie uwielbiam Was...WSZYSTKIE :tak:
Asia trzymam za Ciebie mocno kciukaski i za kazda staraczke z osobna.Bede Was tu dopingowac.Zzylam sie z Wami strasznie.
Mam nadzieje ze zrobisz jutro test i zobaczysz piekne dwie mocne kreseczki.:tak:

O właśnie dziewczynki piszecie o teście o czułości 10 ja obeszłam ostatnio z 10 aptek obejrzałam z 8 testów i na żadnym nie pisało nic o czułości albo ja nie umiem znaleźć gdzie to można doczytać????:tak:
Asiu zrób tak jak ci intuicja podpowiada;-)

Moja intuicja podpowiadała do tej pory nie nakręcaj się, ale dziś odmówiła współpracy ze mną bo została zahukana przez co niektóre tu starczki

reklama
Do góry