reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
AsiaSzw a dalej masz zamiar ja łykac? ja jutro ide do endykrynologa, tym razem do innego i mam nadzieje ze bedzie bardziej profesjonalny i powie mi czy mam brac czy nie, a nie jak tamtej ze profilaktycznie

Iwo- może już cosik być :laugh2:

Blair- super przepis! Tez go zrobię niedługo! :laugh2:

KasikP- o Aschlee wiemy tyle co i Ty wiesz... Musimy czekać na info od samej zainteresowanej :laugh2:

Ostatnia edycja:
Brrr nie juz nie bede brala. Mam 350 a norma do 511 wtedy mialam 555 wiec sporo spadlo.

W sobote to ja bede po terminie @

:-):-):-):-):-) Byłam dziś u Gina - w prawym pęcherzyk pękł bo był jakiś rozlany na USG- wczoraj mnie tak jajnik napierdzielał, że zrobiłam test ovu a tam dwie grube krechy to chłopa do wyra i przytulanko - dziś dostałam Pregnyl bo w lewym też są 2 pęcherzyki i znowu do wyra i tak do środy kazał :-D:-D:-D:-D - biedak się wykończy ale jak dobrze pójdzie to od marca będę zafasolkowana ;-);-);-) Ale wolę się nie nakręcać.

Kupiłam sobie kieckę w Tesco za 73 zł :szok::szok::szok: w dooopie to mam - wczoraj przyszło wielkopaństwo - mieli być na 16 przyszli na 18 - zaproszeń nawet nie mieli bo niby babka nie zdążyła wydrukować :no::no:. Entuzjazm w nich taki, że chyba przed pogrzebem większy jest widać i czuć na odległość ,że na odpierdziel robione i gdyby nie brzuch to ślubu by nie było. Oczywiście od razu zaznaczyli, że tylko koperty bo niby na remont bo oni wszystko mają - normalnie aż mi się z moim odechciało. A panieński to jej koleżanka robi i do Wawy mamy jechać i mam się czuć zaproszona - jasne już lecę nie znam tych dziewuch jeszcze pewnie na prezent jakaś zrzuta i nocleg u jednej z nich. :crazy::crazy:

A jutro jest w końcu pogrzeb tego dziecka mój chce jechać bo nawet wolne sobie wziął ale ja nie chce wolałabym jechać później zapalić znicz i jakieś kwiatki male kupić. Nienawidzę pogrzebów a co dopiero takiego maleństwa - wszyscy będą ryczeć a ja nawet nie wiem jak się zachować - czy składać kondolencje :-:)-:)-:)-:)no::no::no: Kurde niech jedzie sam.

reklama
Brr - witaj dawno cię nie czytałam, jak psyche?

Aschlee - zaraz musze zmykac i sie w końcu nie dowiem co u Ciebie :zawstydzona/y:

Ana - szalejcie moze bedzie fasolka x2

Do góry