reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
No ja juz prawie 4 lata... wiec dlugo... tzn w listopadzie 2012 bylam w ciazy ale niestety zakonczylo sie poronieniem... i od tej pory staram sie dalej ale jak widac bez efektow,, :-(

asik 87 ale bywaja momenty ze mam dosc, brak sil... ale po jakims czasie ta walka wraca do mnie... co mi pozostaje? jeszcze sie nie poddalam...

hej dzieczynki u mnie gorrrący okres :tak::tak:więc wyłaczam głowe
wieczorem obiecany masażyk i winko:rofl2:

Nadrobiłam po którce i cieszę się że sa z nami nowe dziewczyny :-D:-D
WITAJCIE!!! W grupie weselej:tak:

Emalia - beta pięknie przyrasta i prawidłowo!!! I suwaczek tez pierwsza klasa:happy:

Agamemnon- czekałam na Ciebie, fajnie ze wróciłaś - mam nadzieje że nie na długo ;-)

Mychunia - DKMS to dawcy szpiku.

pisałyście o tabsach - ja na nich od 18r.ż. - odstawiłam jak zaczeliśmy staranka, potem tabsy i plastry, odstawnione już rok temu.

Ja nie żałuje że brałam bo nie miałam ani napięcia przed @, ani bóli podbrzusza - no i komfort psychiczny!
Żałuje że jak odstawiłam to prawie przez rok uważaliśmy i po co?????

Buziole i szalejemy w ten weekend :cool2:

OLUSIA- Zawsze trzeba być dobrej myśli a najważniejsze żeby się nie poddawać :) Uda ci się napewno z całego serca ci tego życzę Tobie i wszystkim pozostałym :)

O ludzie ale miałam zaległości, chyba z 10 stron :szok: Ale w miare nadrobiłam.
Emalia gratulacje jeszcze raz! Iwo powodzenia w starankach
U mnie 8 dzień po owu. Korci mnie zeby zrobić test, ale powstrzymuje sie. Cycki pękają w szwach, ból podbrzusza, strasznie wzdęty brzuch (ale czy to objaw ciąży,czy przejedzenia...:zawstydzona/y:) Czekam z niecierpliwością żeby 16-17.01 @ nie przyszła.
Trzymam &&&&&&& za wszystkie prędzej czy pózniej Mamusie :tak:

Witajcie dziewczynki :-)
Gabi trzymam mocno kciukasy żeby ta wstrętna @ nie przyszła .. Olusia co u Ciebie Kochana ? Jak samopoczucie ? No mnie dzisiaj zalało już totalnie a ból brzucha po prostu nie do pomyślenia buuu po dwóch dniach słabych plamień wszystko we mnie eksploduje na maksa !!!

reklama
gabis trzymam kciuki zaby @ sie nie pojawila a zebys ty zobaczyla 2 kreseczki na tescie... :tak:

karolina859 u mnie tez jest @ moze nie az tak bardzo sie zemnie leje ale troche leje... :tak:brzuch tez mnie pobolewa, wraz z nadejsciem @ biust juz nie jest wrazliwy... przeszlo mi.... hehe:-)

Do góry