reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
asik, ja brałam tabletki i mam dwie kochane córeczki. Moja siostra brała przez 5 albo i dłużej i ma 6 letnią córkę Po prostu bądź dobrej myśli. A poza tym witaj
milusia, witaj
Monarti, Ja mam dwie córki, a marzy mi się chłopiec. 25.12.2013 poroniłam i na razie nie wiem czego chce. Smutek jest w środku mnie i nie wiem czy starać się. Mam dużo spraw do załatwienia i może później zdecyduje się na starania. Chyba, że taki los będzie, że bez staranek zajdę w ciąże. Ale wole planować
Poproszę daty przyszłej miesiączki to dodam Was do listy
milusia, witaj
Monarti, Ja mam dwie córki, a marzy mi się chłopiec. 25.12.2013 poroniłam i na razie nie wiem czego chce. Smutek jest w środku mnie i nie wiem czy starać się. Mam dużo spraw do załatwienia i może później zdecyduje się na starania. Chyba, że taki los będzie, że bez staranek zajdę w ciąże. Ale wole planować
Poproszę daty przyszłej miesiączki to dodam Was do listy
Ostatnia edycja:
MonaG1985
Fanka BB :)
Malusionka - ja poroniłam w 2011 i się poddalisny czego żałuję , ale musieliśmy parę spraw załatwić teraz podjęliśmy decyzję że jednak musimy bo jak nie teraz to kiedy? Więc jeśli macie możliwość to działaj :-) bądź dobrej myśli a napewno się uda:-)
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Kochane wszystkim nam sie uda - musi nie ma innej opcji !!
asik nie chciałam Cię zdołować.... tu jest dużo dziewczyn z długim stażem starań... niektóre się tyle starają przez hormony lub inne rzeczy, a niektóre mają traumatyczne przeżycie za sobą i muszą poczekać na zielone światło. Będzie dobrze zobaczysz
ja brałam tabletki przez 6 lat i żałuję :-(
milusia witaj :-)
ja brałam tabletki przez 6 lat i żałuję :-(
milusia witaj :-)
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
reklama