reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

lalka oby te dwa szczęścia już z Tobą zostały :tak:

Asia nie chce Cię straszyć, ale znajoma mówiła, że bardzo trudne i intymne pytania zadają jak chce się unieważnić ślub kościelny ... i życzę Ci żeby się szybko Twoje marzenia spełniły ;*

reklama
Lalka. Oni o ciebie dbaja w taki sposob. A z fajkami no coz to twoje zdrowie ale wierz mi glowa wiecej potrafi i zmien poprostu myslenie w tej kwestii.

Mychunia wiem wszystko. Wiem ze bedzie ciezko. Ale mam wsparcie w szymonie i wiem ze dam rade. Nagroda jest najwazniejsza. Wolnosc!

Laleczko- głowa do góry, będzie dobrze, słyszysz? Będzie dobrze:tak:
Asiulka -życzę aby to czego pragniesz się spełniło.

Czyli ,,winny,, wieczór nie tylko u mnie? :-D
Słodkie, rewelacyjne w smaku, mm, niech ten wieczór trwa i trwa...:-)

DZIEWCZYNKI MAMY ZŁOTO! :-D

Asiu-
ja sięgam jeszcze minimalnie za guziczek, ale dalej to już nie. A sprawdzam zawsze na stojąco. Nastepnym razem sprobuje tak jak Ty mi sugerujesz :tak: Asiu, bardzo Ci kibicuję przy unieważnieniu, dasz radę Kochana! kto jak kto, ale Ty udźwigniesz to! :tak:

Mligocka-
pijesz winko? Kochana to @ już się na dobre rozkręciłą? Tak mi przykro :-(, ale za to ten cykl już nie ma bata- musi się udać! :-)

Lalka-
może ten jeden papieros to maleństwa Ci wybaczą, ale błagam nie truj już ich więcej. One są takie bezbronne. Musisz sobie powiedzieć, że to leżenie to dla ich dobra. Dzięki temu na dobre się zagnieżdżą w Tobie i już zostaną 9 mscy z mamusią w brzuszku :tak:

tylko dzirewczyny jak badacie szyjke to obmyjcie sie najpierw i reke bo zarazki sa straszne . w ogole ostatnio duzo czytam ze po owulacji nie jest zalecane badanie szyjki bo moze prowadzic do infekcji i wczesnych poronien. dlatego ja badam pod prysznicem :D a od przyszlego cyklu chyba w ogole nie bede sprawdzac :D
aha i tez jak bada sie szyjke to powinno sie raz dziennie rano albo wieczorem codziennie o tej samej porze mniej wiecej bo w ciagu dnia sie ponoc zmienia :)

Wątpliowści- mnie te bakterie tez przerażają, dlatego jak już badam (a robie to raz na kilka dni) to dokładnie myje i myje te ręce...

Dziewczynki mój Mężuś montuje właśnie te lampe ze zbitym i sklejonym kloszem :sorry:

Anulka- tak , @ wprosiła się, zupełnie nieproszona! wyobrażasz to sobie?:-D
Mój mężul do mnie: nie przejmuj się, najlepsze jeszcze przed Nami i wręczył lampkę winka. Więc piję, jedną drugą i kolejną. :-D

O rany :szok::szok::szok: ale foty to juz wiem dlaczego dziedzina ginekologii wogole mnie nie interesuje:-D:-D:-D
jak otwarlam foto to raczej cos innego przyszlo mi na mysl :sorry2:
Anulka dzieki za cieple slowa:tak: jus sie nie moge doczekac poniedzialku i licze ze dostane foteczki:tak:
Lalka zycze Ci z calego serca zeby dwa szczescia usadowily sie w Twoim brzuszku na 9 miechow:tak:
Asiu kochana trzymam kciukaski za Ciebie zeby Twoje marzenia sie spelnily
Mligocka zycze Ci aby to byla ostatnia @ na dluuuuugie 12 miesiecy ;-)

Wiecie co..... tak piszecie o winkach ja mam zarabistego smaka na desperadosa....i co....za ponad 7 miechow dopiero:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Mligocka- no co za pipa! :wściekła/y::angry::no: Judytka teraz to tę wstrętną małpę wyganiamy na 9 miesięcy! Mam nadzieję, że TO do niej dotarło! :wściekła/y::angry:
Kochana ja też od dzisiaj zaczynam wieczory winkowe! A czuję, że u Was po Twojej @, to też będzie głośno w sypialni, jak Mężuś ma takie nastawienie jak piszesz! :laugh2:

Aschlee- nie niestety, o piwku zapomnij Kochana! :-D Chciałaś, to teraz masz! :laugh2:

No dobrze Kochane, ja uciekam się szykować na kolacyjke.

Ostatnia edycja:
Do góry