reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ewelinka oj dobrze ze jestesmy piekne.
Slub no coz kochane nie predko.

Ja mam marzenie jeszcze jedno przed slubem a wlasciwie dwa : dzidzia i chcialabym uniewaznic moj slub koscielny z ex mezem. Bardzo tego pragne. Zostalismy zmanipulowani do jego wziecia. I teraz to jest moj cel.
Nikt o tym nie wie procz was i mojego narzeczonego.

Nasze na pewno sa ładniejsze ;-) ale mimo wszystko wole nie sprawdzać :-p na to niech patrzy gin hihi no cóż taka praca :-) za cos mu płacą ; p

Życzę Asiu aby oba marzenia sie spelnily jak najprędzej :-)
Nie ma nic gorszego jak slub z przymusu wrrr przykladem jest moja kuzynka. Zaszla w ciaze w wieku 17 lat i moja ciotka ze stracu przed "co ludzie powiedzą" kazala jej brac slub. Paranoja. Teraz kyzynka ma 25 lat i... jest sama. Rozwodu nie ma ake z ex nie utrzymuje kontaktow i ma ogromny zal do matki.

Asiu- spełnisz szybciutko oba te marzenia, mówię Ci to! Dzidziolek będzie jeszcze w tym miesiącu, a drugie marzenie spelnisz już pewnie w przyszłym miesiącu, jak już trochę ochłoniesz i dotrze do Ciebie fakt, że jesteś w ciąży :-D Asiu ja chyba jestem jednak jakas inna, bo ja nie czuje zadnego drugiego guziczka, albo nie sięgam tak daleko, ech... :confused2:

Ewelinka- hihi, ale się uśmiałam :-D

Dziekuje dziewczynki. To troche zlozony proces dlugo trwa. W marcu mam oierwsze spotkanie w tej sprawie.

Aniu a wglebienie za guziczkiem czujesz. Moze masz krotki paluszek. A w jakiej pozycji to robisz. Proponuje siedzac na kibelku.

Jak ja wytrzymam tyle dni do bety to niewiem. Jestem poprostu nienormalna i głupia zapaliłam papierosa :banghead:i zle sie z tym czuje. Przestaje wierzyć że się uda ehh

reklama
Asia : sama już niewiem co robić i myśleć. M z teściowa nie pozwalają nic robić leże tylko, zwariować idzie. Tyle co wytrzymałam bez tych choler... fajek i dalej mnie ciągnie. Jak znam siebie to zatestuje jak najszybciej żeby już tyle nie myśleć.

Do góry