reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Lalka oby kropeczki zostały z Tobą na zawsze :)

Olusia dziękuję :* wow to niezła impreza do 5 :)

Asiu tak, tak spotkajmy się w stolicy najlepiej z brzuchami lub wozeczkami :)
Asiu moja znajoma zaprzeczyła się z Chłopakiem który jest w takiej sytuacji jak Ty, też im rodzice kazali bo dziecko, mówi że nie powinno być problemów, bo co raz łatwiej uzyskać unieważnienie. Trzeba tylko uzbroić się w cierpliwość i kasę, bo niestety ale to sporo kosztuje. Wierzę że się Wam uda!!!

Wątpliwości trzymam kciuki za test pozytywny :)

Anula haha to głośnej nocy życzę :) to winko pomaga?

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

reklama
Powiem wam ze ja wyszlam wczesnie za maz i kazdy gadal ze na pewno wpadka nawet dzwonili i pytali czy jestem w ciazy moja rodzine :(( po prostu oboje podjelismy tka decyzje z milosci. Niestety taki krazy stereotyp ://

a co do jutra to sie zaczynam stresowac. Zglupialam czy jestem w tej ciazy czy nie. Metlik w glowie ;)okresu dalej nie ma. Piersi bola jak nie wiem. Wzdecia. Odbija mi sie czasem jest mi niedobrZe. Hmmm...

Blair dzieki. Wiem ze troche bedzie trwalo. Jesli o koszta chodzi to nie jest tak zle chyba ze ktos korzysta z tych kancelarii prawniczych od prawa kanonicznego a prawda jest taka ze w kurii wszystkie porady masz za darmo do woli. Ja jestem juz umowiona na taka porade i mam w wiekszosci skarge napisana. Chce zeby to ktos przeczytal i bede skladac. Ponoc jak ma die dobre argumenty to w 2 lata mozna sie z czasem zamknac. Rizmawialam juz z moim ex i powiedzialam ze nie chce przedluzac i od razu biore na swiadkow jego i jego rodzicow i zeby juz przypominal sobie jak to bylo.
Czas pokaze. 2 lata dojzewalam do tego. Nadeszla godzina zero ;-)

Tedtujcie laski. Ja juz po kolacji iiiiii pije wino ;-)

watpliwosc trzymam kciuki za jutro.... :-)
lalka wszystko bedzie dobrze....:tak:

Blair87 nio impreza super.... a zapowiadaja sie kolejne... he he
Mligocka oby to byla ostatnia @... :tak:
Hehe foty niezle...Aschlee25 mnie tak samo przyszlo co innego na mysl na samym poczatku.... he he :tak:

A ja wlasnie wrocilam z moim od znajomych, bylo super... :happy2:

kasik gdzie Ty się uchowałaś to nasze 4 złoto na olimpiadzie w Soczi :tak:

dziewczyny połączenie dwóch blogów w jeden zakończony sukcesem zapraszam na mój nowy blog Moje małe hobby :-D udało mi się odzyskać większość miniaturek choć i tak ze 30 postów bezpowrotnie straciłam :-(

reklama
Do góry