reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczynki znacie jakieś sposoby albo tabletki na poprawę cery..????
Po odstawieniu tabletek nie mogę sobie poradzić z moją buźką:frown:
Wątpliwość &&&&&&& aby fasolka była
Olusia miłej zabawy
Anula udanej kolacji
Asia zdrówko widzę że nie tylko Ja winkuję:-):-)

reklama
Aniu musisz jeszcze glebiej wlozyc i za tym guziczkiem to co wyczujesz swiadczy o otwarciu lub zamknieciu. Jaj jest otwarta to tak oouszek tylko kawalek mozesz tam umiescic za guziczkiem.

Kasik dopiero wieczorem winko pojdzie w ruch bo ouki co w pracy siedze

KasikP- ja nie mam ogólnie problemów z cerą, a jak już wyjdzie mi jakoś pryszczol to smaruje go miejscowo pastą cynkową. Bardzo szybko wysusza pryszcze.

Asiu- jeeej, wytłumacz mi jeszcze raz, bo ja nie mogę zrozumieć. Wiem tylko, ze musze teraz siegać głębiej. Jestes Kochana dziekuje! :-)

Ostatnia edycja:
watpliwosci3 - jutro będzie 5 dni po spadku wiec spokojnie testuj jak cos jest to powinno wyjść zwłaszcza jak masz 10 test

Aniu palec wskazujacy wkladasz tak opuszkiem do zewnatrz czyli skory, zaczynasz czuc guziczek czyli pierwszy plat szyjki i jak wlozysz glebiej to poczujesz jeszcze jeden guziczek mniejszy i to co wyczujesz pomiedzy nimi swiadczy o stanie szyjki. Jak sa blisko to zamknieta a jak jest otrarta to jest tam miejsce na opuszek twojego palca.

Asiu- hihi, no ja dopiero teraz przy Twoim wytłumaczeniu i tych zdjęciach zrozumiałam to "otwarcie" i "zamkniecie" szyjki :-)

Witam Dziewczyny ;))

Asiu pierscionek piękny teraz czekam na wieści o ślubie ;-)

Anula wyglada to okropnie ; p dobrze ze na codzien tego nie widze i ze Bog stworzył nas z zewnątrz ładniejsze :-)

reklama
No mnie az brzuch rozbolal z wrazenia. Zanim zaczelam ci opisywac to poszlam sprawdzic jeszcze raz. Wiekszy orobkem mam z okresleniem wysokosci.

Do góry