reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

25 lutego powinnam dostac ale to jutro bedzie 9 albo 11 dni po owulacji (do wczoraj bylo 11 :D)to zrobie sobie test :p bo mowie mam ich tyle ze na dobra sprawe na dobre pol roku mi starczy :D

reklama
dziekuje Wam dziewczyny !!! jestescie cudowne :) to glupie ale dajecie mi wiecej wsparcia niz P. :szok:

Iwo hahahahaha normalnie usmialam sie i wzruszylam :D
jak zadziala to Tobie tez podesle tą piosenke :D jak nie bedziesz testowala w niedziele to najwyzej zafalszuje sama z innym dniem tygodnia hahahahahaha :D

to forum jest jakies magiczne !!! tak zbliza do siebie ludzi i daaaaje tyyle nadziei :)

watpliwosci3 masz racje w 100% forum magiczne, czasem wiecej wsparcia otrzymasz od obcych ludzi niz od rodzinki... co prawda nie znamy sie osobiscie ale czuje jak bym was znala od dawna...

Tak, macie rację Dziewczyny... dajemy sobie nawzajem tyle wsparcia, dobrego słowa, otuchy i przede wszystkim uśmiechu. To dlatego każda z nas, mimo wielu obowiązków znajduje czas, aby poczytać i udzielić się w takim forum. Z tego miejsca DZIĘKUJE WAM KOCHANE, ŻE JESTEŚCIE I MOGĘ LICZYĆ NA DOBRE SŁOWO W WASZEJ STRONY! TO JEST BEZCENNE!

Olusia- bawcie się dobrze! :-)

Aschlee- ładnie tam rzygaj tyle ile trzeba, byle tylko dzidziolki dobrze się miały! :-)

reklama
Asiu- mogę Ci zadac pytanie? Bo na Twoim wykresie widze,ze oznaczasz zamkniecie i otwarcie szyjki macicy. Po czym Ty to czujesz? Bo ja jak wkładam "tam" palec to czuje tylko taki "guziczek" na szyjce i on nigdy się nie zmienia, albo ja nie potrafie tego odczuć...

Do góry