reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hej kochane !!! Rozpisalyscue sie;) co do walentynek to z moim nie obchodzimy, wole byc zaskakiwana. Aczkolwiek czasem trzeba mu cos podpowiedziec zeby mnie zaskoczyl ;)) wiec czasem wychodzi zaplanowane zaskoczenie ;p

Zmienie temat na mniej fascynujacy...
podpowiedzcie mi. Co mozna brac na prace jelit? Brzuch wzdety, boli. Jem sliweczki suszone i nic :/ tylko bardziej mi sie brzuch rusza i tyle o_Omoxe cos z farmakologicznych sposobow ale co?

reklama
jestem jestem juz jak mnie tak wywolujecie jak wilka z lasu :D:D:D:D no planuje jutro sprobowac zatestowac :p
takie glupie to wszystko bo z jednej strony bol na @ i szyjka wczoraj otwarta ; / ale dzisiaj jest juz tak srednia ...
a z drugiej mam jakies pozytywne mysli troche ...
trzymajcie za mnie kciuki i moze nadszedl czas na mnie teraz :zawstydzona/y: chociaz ciezko mi nawet w to wierzyc :confused2:

Asia, Goska, Iwo zapowiada sie interesujacy czas za pare dni :) moze poleca podwojne kreseczki :p

a za Ciebie Anulka strasznie trzymam kciuki i musi sie teraz udac :) jak patrze na te wykresy to nawet w 29/30ktoryms cyklu udaje sie zajsc w ciaze i to bez zadnych lekow !! takze mysl pozytywnie i fasolina juz sie pewnie gdzies czai w poblizu :cool2:

watpliwosci3 - u Ciebie patrząc na wykres to poza książkowym spadkiem i skokiem tempki jeszcze to plamienie ;-) będzie dobrze
Jakiej czułości test masz w zanadrzu?

AsiaSzw - 21.02 to bardzo blisko ;-) to już w piątek!
Ja tam za testuje mam zapas testów z allegro o czułości 10 (kupując na allegro zamiast wpisać 10 wpisało się 20 i testów mi nie braknie, jak się powiedzie to pośle którejś w was)

testy 10 czulosc .. ja mam jeszcze chyba z 25 testow :cool2: kupilam zapas tych paskowych testow bo na ebayu oplaca sie kupowac wiecej :)

ja juz tyle objawow mialam ksiazkowych przez te 8 miesiecy ze juz chyba tylko urojonego porodu brakuje do kompletu haha :D
trudno juz wierzyc po takim czasie ze akurat tym razem sie uda :p ale poddac sie to tez glupota :) w marcu albo kwietniu juz powoli zaczne robic badania jak bede w polsce :) moze jakas drobnostka blokuje <oby> :tak:

watpliwosci3 - urojony poród dobre ;-) ale są takie gwiazdy z ciąży z zaskoczenia co właśnie rodzic jaka a o ciąży nie wiedza, to dopiero przeczycie musi być

reklama
AsiaSzw czuje sie:sorry2::sorry2::sorry2: szczerze fatalnie.Od rana do wieczora mdlosci.Wszystko mnie wkurza...ale na szczescie nic nie boli itp takze to mnie trzyma.Dla Fasolki zniesie sie wiele ale marze zeby ten pierwszy trymestr minal jak najszybciej:tak: A poniedzialku juz sie nie moge doczekac.A ten czas tak powoli leci..

Kurde to ja mialabym chyba najdalej bo do wawy mam 9 godzin ale coz na baby boomowe spotkanie nawet bym przejechala taki kawal;-)
Ale nam sie testowan szykuje niedlugo.Trzymam za Was wszystkie kciuki:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry