reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Laleczka- jak pięknie, dwie kropeczki masz już w brzuchu! One zostaną z mamcią i już nie uciekną! Będą bliźniaki, juuhuu :-D

Asiu- dziękuję :tak: Co do wyposażenia domu, to też to się zalicza do mojego zakupoholizmu :-D A wizyta homeandyou i almi decor, to podstawa każdego wyjazdu do miasta! :-D

reklama
Lalka ale wiesz dziewczynki sa niegrozne :D
Ja trzymam po cichaczu. Wiesz!!!!

Aniu cos czuje ze bedziemy sie razem na zakupki umawiac niebawem. Ja mam taka przyjaciolke z ktora zawsze szwedalysmy sie po sklepach, ale ona biedaczka jest po operacji i od prawie roku nie rusza sie nigdzie. :-(

Blair87 super wygladasz,... :-)

AsiaSzw GRATULACJE !! :-D sliczny pierscionek... ;-)

O Boże potworna tragedia. Współczuję tym ludziom. Straszne :-( Brak slow na to wszystko !!

karolina859 kochana przykro mi ze twoj sie tak zachowal i to walentynki... i ze zamiast byc z toba to poszedl na piwo i jeszcze przyszedl pijany... hmmm a bidulka narobilas sie a on to olal... ech.. :-(
Anula1988 he he niezle tyle karteczek na lodowce... :tak: jeszcze chyba u nikogo tyle nie widzialam... he he a jaki masz miec zabieg? bo chyba mi umknelo to...

karolina859 jestem zaaaaa naszym wspolnym spotkaniem z dziewczynami !!

MotylkowaOna przykro mi ze twoj sie tak zachowal ze nawet w ten dzien... ech.. brak slow dla wszystkich chlopow... wszyscy sa po jednych pieniadzach....

A ja wczoraj bylam z moim na imprezie walentynkowej... wrocilismy do domu ok 5.... i poszlismy spac... a dzis idziemy do znajomych bo nas zaprosili... wiec tez zapowiada sie mile popoludniu....

Olusia- no to gruuubo pobalowaliście, super! Mój zabieg ma być na włosy, keratyna, która na jakiś czas trwale prostuje włosy. Asiu specjalistko od włosów popraw, jak cos źle napisałam :-D

Asiu- zakupy to moje życie. Od razu zdrowieje, jak przekraczam próg galerii :-D Najpierw to my się spotkamy moja droga jak włosy będziesz mi robic :tak:

KasikP- urządzanie domu, to najpiękniejsza sprawa! Ja jeszcze nie mam w całości wykończonego domu, wiec mnie kazde zakupy do tej pory cieszą, mimo, ze już prawie 2 lata mieszkamy "na nowym" :-D

reklama
Do góry