reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Mligocka - w pysk ją :-D:-D:-D i niech zwiewa.

Kochane moje tak patrzyłam na wasze wyresiki i mnie olśniło - ZAPOMNIAŁAM FOLIKU:zawstydzona/y:no tak, miałam sie nie starac przecież - ale baba jak baba jedno mowi a drugie robi:-)
Już zakuipony:cool2:

Ivo dobrze ze przypomniałas ja wiecznie zapominam o tych witaminach i zawsze mnie olsni jak juz drzwi zamykam idac do pracy i wtedy sie wracam na szybkiego łykam i juz :)

Asia- zupełnie okresowo to wygląda .:tak:
Iwo- jakby się tylko tak dało, to pewnie głowy by już nie miała:-D

dziewczyny jestem taka happy udało mi się odzyskać niektóre zdjęcia wprawdzie miniaturki, ale widać jak dana potrawa wyglądała :-D

ja się zastanawiam po tej dawce leków co teraz biorę jak mi się wszystko rozreguluje... a brzuch od tygodnia boli na @ :-(

Starające się:Kraolina - @5.02
doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
A jak z Wami dziewczynki?

Ja już pisałam, ze można mnie przenieść na 8 marca.

Witam w te pochmurne przedpołudnie.
U nas zaczęło padać a mi nie chce się nosa wychylać z domu. Muszę przed pracą na jakieś zakupy skoczyć. @ rozkręciła się wczoraj w pracy a dziś to wielki konkret.
Miłego dnia i spokojnego weekendu.

Witam z rana:-)

AniaSzw gratuluje oświadczyn:-)

Jołasia przykro mi że @ przylazła, kolejny cykl będzie twój &&&&&

A ja swoim przeziębieniem popsułam nam wieczór walentynkowy :wściekła/y: po kolacji przenieśliśmy się do sypialni i na nic nie miałam siły. Skończyło się na wskoczeniu w piżamkę, odcinek serialu i lulu. Było miło i mój M nic nie mówił ale wiem że liczył na małe co nieco i nie w formie jedzenia. Wczoraj myślałam, że może dzis mu to wynagrodzę ale zdrowsza to ja dzis nie jestem grr prócz końcówki tak na prawdę fajny był wieczór. Zakupy się udały, mąż zadowolony z koszuli, a ja dostałam spódnice z mohito która mi się bardzo podobała:-)

Ja wracam do łózka bo maz mnie goni ze mam chorobę wygrzać.
Miłego dnia dziewczyny:-)

reklama
brrr- pochwal się spódniczką! Nie odpuszczę Ci, bo jak wiadomo jestem zakupoholiczką i na hasło ciuszek dostaję wariacji :-D Oj, Mężuś zrozumie, ze chora i się zrewanżujesz jak tylko się podkurujesz :-) Spokojnie, co się odwlecze, to nie uciecze :tak: Czy jakoś tak, to powiedzenie było? :confused::-D

Ostatnia edycja:
Do góry