reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam dziewczynki:-)
Widzę że walentynki u nie których bardzooo udane :-)
Asia gratuluje !!!!!:tak::tak:
Anula klosz poczaskany na szczęście:-)
brr zdrowiej;-)
My z Mi nigdy nie obchodziliśmy walentynek ale wieczór był bardzooo udany;-):-).
Pozdrawiam cieplutko u Mnie piękna wiosna za oknem.

Asiu- ale pytasz o kaske, która wydaje na zakupy ciuszkowe, tak? No jak ta pora roku to ja uwielbiam zakładać grube, kryjące rajstopy i suuuukienki wszelkiej maści :-D
Ostatnio zakupiłam w reserved sukienkę, którą miała na sobie Anna Mucha. Zdjęcie w załączniku.
A w tyg. kupiłam na allegro taka szarą: 96 SUKIENKA tunika TUBA bawełniana KLASYKA unikat (3901465531) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
i kilka dni wcześniej taką czarną: 15 UNIKALNA i minimalistyczna SUKIENKA tunika (3910039085) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Załączniki

• Anna-mucha-w-białej-sukience-w-kwiaty.jpg
    Anna-mucha-w-białej-sukience-w-kwiaty.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 43
Anula zrobię później fotkę to umieszczę:-) na razie mam zakaz wychodzenia z łózka :-D sukienka z reserved fajna:-)

Dzięki dziewczyny:-)

Witam Was Kochane....sporo naskrobalyscie a ja mam skleroze i nie pamietam co komu mialam napisac:sorry2:
Kogos nawiedzila @ przykro mi strasznie trzymam kciukasy za kolejny cykl &&&&&&&
Anulka juz sie nie moge doczekac az oglosisz kolejny dzien narodowego testowania i znow bedzie wysyp kreseczek:tak:
a z tymi kloszami to tak bez sensu robia ze nie da sie dokupic tylko klosza tak samo jest z lampami papierowymi( przynajmniej u mnie) kot mi potargal i co....nowa lampe trzeba kupic:oo2:

Jestem jestem mam gości, rodzice są. A więc tak dwie kropeczki są ze mną widziałam na usg i w domku mam zdj na pamiątke. Nie wiem czy dobrze impretuje zarodki ale chyba są ładne jak na 3dniowe tzn 1 kropka ma 6 komórek a druga ok 8 bo nie mogę się doliczyć. A w klinice nie pow jakiej jakosci są hmm. Jesteście kochane Asia : cmok w krok ;)

Oj lalka nie nakrecaj mnie na takie cmoki ;-)

Anulka super gust!

Ja uwielbiam kupowac pier()doly do domu za to. A sobie xanim cos kupie to sie 2 razy zastanowie.

Aschlee jak sie dzis czyjesz. Za 2 dni wizzyta u gin.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry