reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam sie porannnie powalentynkowo dziewczynki. Chociaz wiem ze niektore z was dopiero w ten weekend beda je obchodzic.

Iwo :) tu jest Twoje miejsce z nami kochana nasza!!!

Anulka jestem dumna z ciebie, widzisz wybrnelas z opresji wzorowo. Zobacz jaki mam piekny spadek tempki dzis ;-) ale zaznaczam nie wkrecajcie bo jak @ przyjdzie to sie porycze a tak to wogole nie biore pod uwage tego cyklu.

Moj skarb kochany mi wczoraj taki sex zafundowal za ten caly nieudany jak ovu byla. Ale bielizna dala rade ;-)

Blair moze twoj buc juz przedwczoraj zle sie czul :-/ hmm no zycze ci jednak wspanialych spoznionych walentynek.

Ja dzis do pracy ide, a tak bosko w lozeczku takim cieplutkim wstac sie nie chce.

Milego dnia kochane.

Lalka no opowiadaj jak bylo wczoraj. Szybciutko

Ostatnia edycja:
reklama
AsiaSzw no i jest spadek tam gdzie powinien być ;-) u mnie tez.....
miałaś we wcześniejszych cyklach takie spadki a potem w górę?

ja wczoraj poszłam spać o 21 - a ostatnio wręcz odwrotnie 23,24 nie pamiętam kiedy o 21 już spalam

We wczesniejszym cykku Gosiu nie mialam ovu i trwal 18 dni i wogoke byla tam kaszana. Wiec ten jest taki pierwszy wzorowy ;-) sprawdze w oracy twoj wykresik bo w telefonie nie widac :-(

Lalka !!!

AsiaSzw wiec dziś mam 5 lub 6 dzień od owulacji i zjazd jak u Ciebie, wiec teraz emocje jak bardzo skoczy jutro ;-) a taki zjazd jeśli to ciąża to wgryzanie się kulki, no to czekamy...

No wiem wiem, ale powaznie mowie zuoelnie nie biore tego ood uwage bo jakos moje przytulanki byly wczesnie. Oj tam zobaczymy co ma byc to bedzie

no spoko spoko, ja tam na etapie wesołej analizy jestem
mojemu mężowi ze 2 dni temu mignął wykres i się pyta co to, jakoś tam się domyślił i pyta to kiedy była owulacja to mu mowie ze chyba w niedziele a on o matko, to się go pytam czy się z ciąża nie liczy strzelając serduszkami skoro wie ze tabletek nie biorę a on no ze w sumie to się liczy ale to przecież tylko niektóre dni mogą zaowocować. To się go pytam a jakby wiedział że się taki dzień trafił to byś nie strzelał ;-) zaczął się śmiać

więc kochane liczę na bliźniaki bo trzeciego dziecka już nie przepchnę z tym mężem ;-)

Aniu - jak pisze z komórki to musze ręcznie wkejac i zapominam :-p
Asiu -piekny wykresik, taki książkowy. Ide szukac twojego pierścionka bo na komórce mi się nie wyświetlał :confused:
edit : piękniusi!!!!!!!!!!!!! dobrze pomyślał bo bedziesz mogła z obrączą nosić :yes:

Goska - u ciebie też ładnie do gory leci :tak:

Ostatnia edycja:
Hejo!

Gosiu, Asiu- piękne rzeczy dzieją się na Waszych wykresach, typowo implantacyjne! Ale suuuper, będzie dobrze, czuje to! :-D
Asiu- dobrze,ze był dobry seksik, ja juz nie mogę się doczekać końca @, bo już mnie roznosi :sorry:

Lalka- opowiadaj jak tam po? Widziałaś kropeczke na USG? :-)

reklama

Anula
- a spójrz na wykres Wątpliwości :szok::szok:!!!!!

Watpliwościkochana wywołuje cię? Kiedy testowanie???

Do góry