reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Mam 33 lata, mężatką jestem prawie 6 lat od trzech lat staramy się o dzidziusia jak dotąd bezskutecznie, ale się nie poddajemy. Mąż pracuje za granicą i są okresy, że nie ma go kilka miesięcy co zrobić takie czasy. Trzeba myśleć pozytywnie.:-) Teraz jestem sama, mąż wraca dopiero pod koniec marca :-( Myślę, że z Wami będzie mi raźniej :-)

Malusiolka @ przyszła wczoraj :-(

Ostatnia edycja:
Justynka, a robiliście jakieś badania? &&&&&& aby się Wam udało jak Twój mąż wróci w marcu do domu :) Na razie wpisuje Ciebie do poczekalni. Jak będziesz chciała to przepisze Ciebie wyżej, ale myślę, że skoro Twój mąż jest poza domem, to na razie nie będzie staranek. Chyba, że znasz datę @ która ma być w marcu/kwietniu (jeżeli masz regularną).

Oluś, dziękuję :*

Aschlee, ja też chce takiego ładnego gifa.. ale w postaci przystojnego doktora :-D:-D:-D... ....nie no żartuje, mam swojego przystojniaka w domu od prawie 5 lat :D

Witam.Jestem tu nowa,można się dołączyć?Jestem mama 4letniej dziewczynki,od listopada 2013 staramy się o rodzeństwo dla niej ale niestety jak narazie bezskutecznie :(

reklama
Do góry