reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Monarti, w takim razie trzymam &&&&& :)

Agamemnon, ciesze się, że wracasz do staranek :) Kochana, ogromne &&&&&&& za Was :*:*

005.gif

Starające się: 15

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82

Czekamy na potwierdzenie:

Styczeń

wera89 - @ 15.01
mumminka - @ 17.01
mligocka - @ 18.01
Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01
agamemnon - @ 24.01

Agaawa - @28.01
iwo:) - @ 29.01
agniecha83 - @31.01

Luty
Gochson - @ 3.02 5
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Monarti - @ 7.02
Karolina 859- @ 8.02
Olusia7982 - @ 9.02

Poczekalnia
Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,Arcala,Cyntia 85,mimmoo,tamaguczi,melponea, nadzieja210,mychunia6,aureolcia,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Anula1988,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223

reklama
Ja bym dziewczyny nigdzie bym nie uciekała ale czasem nie jestem na forum kilka dni i po prostu ciężko jest coś nadrobić :-(
No ale dobra, jestem z Wami :-) Zresztą myślami zawsze!

Monarti zasada pierwsza to pozytywne myślenie i tego sie trzymam ! :-)

Dzień dobry :)
Mało mnie ostatnio bo czasu brak, teraz ten tydzień pracuję na popołudnie wiec wracam do domu dopiero po 22, jeszcze chwila i znowu musze do pracy wychodzić. Starsznie ciężko w tym tyg w pracy, potrzebuje troche wolnego znowu :) Ale jeszcze dzisiaj i jutro i w pon i we wtorek mam urlop. Jejku, w pon mój synek kończy 4 latka, ale to zlecialo
Co s mnie dzisiaj strasznie głowa boli

Agamemnon, cisze się że jesteś :)
Maluś, zdrówka dla Was!!!!!!!!!!!! Nie dajcie sie chorobie!!!!! ;-)

Monarti, Witam nową koleżankę :)

Brrr85, i co tam z nową pracą? Odezwali się? &&&&&

agniecha, szybko ten czas leci. Moja córka pod koniec maja będzie mieć 4 lata :) Kochana, a możesz mi napisać jak zachowuje się Twój syn? Moja córka to diabełek :p

Agamemnon, tylko spróbuj pomyśleć o ucieczce od nas.. kija od Centki wezmę :D

Maluś, mój synek to żywe sreberko :) Nie usiedzi na tyłku minuty, no chyba, że ogląda bajkę, jest strasznym indywidualistą, wszystko musi być tak jak on chce, ale jest coraz grzeczniejszy odkąd poszedł we wrześniu do przedszkola :)

Justyna, witaj :) Oczywiście, że możesz. Więcej nas tym lepiej. Podaj datę @ to dopiszę Ciebie do naszej listy. A i napisz coś o sobie.

agniecha, czyli jest jakaś nadzieja, że jak dam córkę we wrześniu do przedszkola, to trochę jej zachowanie się zmieni? :p

Agniecha, Justyna, wasze awatarki są śliczne :D

reklama
Do góry