reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

hej dziewczyny :-D

dziś się witam po 4, bo na 6 idę do pracy żeby jeszcze przed imprezą wrócić do domu i wziąść prysznic :-D

nie wiem na co chcecie przepisy więc wrzucam obydwa :tak:

Masa do wafli

1 margaryna
szklanka cukru
0,5 szklanki wody
250 g mleka w proszku
2 łyżeczki kakao
wafle

Margarynę, wodę i cukier rozpuścić. Lekko przestudzić. Wymieszać z mlekiem w proszku. Masę podzielić na pół, do jednej części dodać kakao. Przekładać wafle naprzemiennie jasną i ciemną masą.

Uwagi!
Masa ciemna wychodzi gęsta.
Do jasnej dodałabym więcej mleka w proszku, bo jest za rzadka.
Obydwie w smaku mniam ;P

Budyniowiec Budyniowiec - kruche ciasto z owocami :tak: tylko ja zamiast mąki ziemniaczanej dam 3 budyń ;-)

iwo
a co to jest DKMS? :zawstydzona/y: wstyd się przyznać, ale nie umiem rozszyfrować skrótu....

życzę udanego dnia wszystkim :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Mychunia, jak zwykle narobisz ochoty na słodkie :p Ale ja jeść za bardzo nie mogę, bo staram się ograniczyć słodycze. Muszę trochę brzuszka zrzucić :p Wstyd mi, ale ja jadam kolację około 22-giej jak M wraca do domu :p Postanowiłam sobie, że moje ostatnie jedzenie w ciągu dnia będzie o 18/18:30 i zero słodyczy :p

Z dziewczynki coraz gorzej chore + ja się rozchorowałam i jak dzwoniłam do M, to powiedział, że się źle czuje. Przez jednego dzieciaka, który miał katar i kaszel cała moja rodzinka chora ;/

005.gif

Starające się: 14

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82

Czekamy na potwierdzenie:

Styczeń

wera89 - @ 15.01
mumminka - @ 17.01
mligocka - @ 18.01
Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01
Agaawa - @28.01
iwo:) - @ 29.01
agniecha83 - @31.01

Luty
Gochson - @ 3.02 5
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Monarti - @ 7.02
Karolina 859- @ 8.02
Olusia7982 - @ 9.02

Poczekalnia
Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,Arcala,Cyntia 85,mimmoo,tamaguczi,melponea, nadzieja210,mychunia6,aureolcia,agamemnon,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Anula1988,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223

Ostatnia edycja:
a dziekuje:)

to mój drugi cykl starań :)

Mam cudownego synka, w kwietniu kończy 5 lat:) w lutym 2011 straciłam jednego aniołka, od tamtej pory minęło trochę czasu i znowu zebraliśmy więcej sił i działamy z mężem:)

reklama
Do góry