reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Bo ja poprostu sie przejmuje sie meskim pierniczeniem farmazonow. Jak maja gorszy dzien to klepia bzdury bezmyslnie. Tez w domu to mam ale jak juz wczesniej zaznaczylam mam to w dupie i robie swoje. Oczywiscie nie zebym cicho siedziala zawsze dodam cos od siebie. A rano jest juz git i szym wie ze nie potrzebnie mi rozwalil humor. Ach ci faceci!!
Blair nalykaj sie prochow i won z domu

Ostatnia edycja:
Asia uwielbiam Twoje teksty.Prawie spadlam z krzesla ze smiechu:-D:-D:-D
Blair87 nie denerwuj sie...to tylko facet strzel fochem na dzisiejszy wieczor to do rana powinien przemyslec i zmienic zdanie co do Walentynek...Albo zostaw prezent dla niego i przyklej kartke to prezent dla Ciebie ode mnie na ten dzien jak kazdy inny!!!!

jedz gdzies na sklepy i niech spedza ten dzien sam...zobaczysz jak szybko zmieni zdanie
Bedzie mu glupio ze sie tyle nameczylas a on palnal taka bzdure:tak:

Jesteście rewelacyjne! :*

obawiam się że jak strzelę fochem to nic nie da, bo przecież o co mi chodzi?! Na pewno miła nie będę ani dziś ani jutro
a prezent dostanie z adnotacją zaproponowaną przez Aschlee

Ostatnia edycja:
Ja oczywiście też doznałam szoku właśnie :szok: Godzinę temu wysłałam Adasia do góry do sypialni, aby zawiesił szafkę. Ładnie tu sobie piszę z Wami i w między czasie przeglądam oferty hoteli na majówkę w górach... Minęła ta godzina, a tego nadal ani widu ani słychu. Oczywiście co? -Idę na górę i patrzę a Adaś śpi sobie pod szafką :angry: Ale na jego szczęście, że chociaż zdążył ją zawiesić, bo tak to by mu się dopiero dostało :wściekła/y: I weź tu zaufaj chłopu :no:

Ostatnia edycja:
O rany Anula moje nowe silowniki leza i czekaja na montaz od 2 tygodni.

Zobaczcie moja kicie ;-)

Załączniki

• 1392323612541.jpg
    1392323612541.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Do góry