reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
KasikP ja tak samo..... i dobrze zrobilas... tez bym zrobila tak...

Fantazja jest od tego, aby bawic sie, aby bawic sie, aby bawic sie na calego... he he :-)

Dziewczyny, ale piszecie dużo. Ja dziś taka zalatana jestem, że szok. Jutro jade do tego cholernego Olsztyna i musze dziś wszystko ogarnąć bo nie wiem o której wrócę. Czytałam was w miarę na bierząco, ale nie odpiszę konkretnie bo nie dam rady.

Bezdzietna, życzę ci abyś jednak musiała jeszcze w tym cyklu zmienić nick!! trzymam kciuki.!

Gochson, powodzenia u lekarza. Mam nadzieję, że w miarę możliwości szybko dojdziesz do siebie chociaż wiem, że nie będzie to łatwe. Czy badałaś się na toxoplazmozę??

Ja kiedyś miałam taką sytuację, że jechałam do szkoły w ciąży, bardzo źle się czułam było mi słabo więc zajęłam miejsce siedzące. Wsiadł taki stary pijak i za szmaty mnie małolatę wywalił z tego siedzenia, chyba mały brzuch miałam że go nie zauważył, ale wyobraźcie sobie że taka starsza pani jak mnie zobaczyła to wstała i kazała mi usiąść :szok:. No też byłam w szoku. Ale nigdy więcej nikt nie ustąpił i raczej miły nie był. Wiecznie kąśliwe uwagi w moim kierunku. A do tej pory powiadają, że wyglądam młodziej :) więc długo tego słuchałam.

Cyntiaaaaa :) gratulacjee serduszka bijącego :) jupiiiii

SSmama : punkcja - o to ci chodzi ? :-) to zabieg w znieczuleniu ogólnym , pobierane są pęcherzyki graffa . Zabieg trwa ok 20 min .

reklama
Cyntia85 hurrraaaaaaaa hurrrrra.gifgratki kochana oby tak dalej:tak:

Załączniki

• hurrrrra.gif
    hurrrrra.gif
    47,7 KB · Wyświetleń: 155
Do góry