reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
A co u Domki bo albo mi umknelo albo dzis sie nie odzywala?

Ostatnia edycja:
Smama jesli mi potwierdzi lekarz ciaze to zapytam o wypisanie lzejszych zmian. Powinien wtedy sie zgodzic. Chociaz tu w uk z tymi lekarzami nic nie wiadomo ;( podobno dopiero w trzecim miesiacu sie toba zajmuja na serio.

Gabis- ale się cieszę, że trafiłaś do dobrego lekarza. Czuję, że dobrze Ciebie poprowadzi. A jaka dawke dostałaś euthyroxu? Zaczynasz od 25? Wyjaśnił Ci wszystko jak bierze się ten lek? Jak nie do końca rozumiesz, to pytaj, wszystko Ci powiem.

Mychunia- szczerze powiedziawszy, jeśli masz kłopot z kolanem (nie wiem dokładnie jaki, bo nie pisałaś), to moim zdaniem ten stepper kurcze może trochę za bardzo przeciążać kolano. Wg mnie lepszy byłby rowerek stacjonarny, gdzie staw kolanowy aktywizujesz do pracy, ale sam jego ruch jest w odciążeniu i nie powoduje powikłań na tle przeciążeniowym.

Gochson- Kochana tak Ci współczuje. Ja wczoraj również przeżyłam swoją małą porażkę z beta równą zero i dzisiaj @ mnie z samego rana zalała. To cholernie niesprawiedliwe, napisze to po raz kolejny. Daj znać jak po czwartkowej wizycie. Oby lekarz znalazł przyczyne i obyście szybko ją zlikwidowali a Ty szybko zajdziesz w kolejna zdrowa ciążę. Mocno Ci kibicuję Kochana!

Matko Dziewczyny jak mnie dzisiaj brzuch nawala. Już dawno nie miałam tak bolesnego pierwszego dnia @. Moje przypuszczenia sprawdziły się. Piękny pęcherzyk= pięęękna @... :no::angry:

Anulka ja trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki i za inne dziewczyny starajace sie rowniez...bardzo Wam kibicuje i czekam razem z Wami na upragnione dwie kreseczki .

Zobacz załącznik 609505 dzwoneczekc.gifDziewczynki ta wrozka bedzie dla Was czarowac dopoki wszystkie nie zobaczycie pozytywnych tescikow:tak:

Załączniki

• dzwoneczekc.gif
    dzwoneczekc.gif
    58,5 KB · Wyświetleń: 4 914
Anula tak dawke mam 25. Chyba wszystko wiem. Codziennie rano min pół godz przed posilkiem. Ale dziekuje, jakby co to będę walić do Ciebie jak w dym :-)

Sciskam Cie mocno zeby @ odpuscila i poszła sobie juz raz na zawsze no albo przynajmniej na 9 miesiecy ;-)

Ostatnia edycja:
A moj narzeczony wymyslil ze jutro zrobimy sobie walentynki bo ma wolne i zabiera mnie na obiad do restauracji potem spacer a wieczorem film jakis romantyczny :) a dzisiaj dostalam rozyczki w doniczce - zeby sie dluzej trzymaly :) moooj romantyk :D

Załączniki

• 1392150404643.jpg
    1392150404643.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 43
watpliwosci3 he he widze ze ogladalam m jak milosc.... he he :-) a kwiatki super.... nio my z moim w piatek robimy sobie dzien zakochanych.. akurat mam wolne wiec pewnie jakas kolacja, moze kino...

reklama
suuupeeer :) moj P. pracuje w piatek od 7 do 17 (a 100 km dojezdza do pracy wiec wyjezdza o 6 i wraca o 19 czasami;/) a w sobote tez do pracy smiga wiec bysmy nie poszaleli :D

a i przy okazji wczoraj doszedl jeden czlonek do mojej rodziny :D moj tata kupil sobie ..... konia :D wielkie poruszenie w rodzinie mama do tego konia 'synus' mowi :D ahhh chyba im sie syndrom rodzicielski zalaczyl i przeniesli go na konia :D
tak tak mam szalonych rodziców :cool2:

Do góry